Nintendo 3DS - ár és megjelenés spekulációk

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 30.
  • Pletyka
Egy holland viszonteladó cég, biztos forrásokra hivatkozva megszellőztette weboldalán a Nintendo új handheldjének állítólagos árát és a megjelenési dátumát.
Egy holland viszonteladó cég, biztos forrásokra hivatkozva megszellőztette weboldalán a Nintendo új handheldjének állítólagos árát és a megjelenési dátumát. A Bartsmit.com, mert így hívják az érdekeltet, a hivatalos bejelentést megelőzve úgy látja, hogy az idei E3-on felfedett Nintendo 3DS 169.9 euróba fog kerülni. Megnézve a mai valutaárfolyamokat ez egészen pontosan 140 angol fontnak és 210 USD-nek felel meg, ami durván 45.300 forintot ér kishazánkban. Tekintve, hogy a DSi is hasonló árkategóriában mozog, kicsit félve tekintünk a pletykált árcédula felé, hiszen a japánok évekig tökéletesített, szemüveg nélküli 3D-s élményt produkáló zsebkonzoljának árát egy kicsit drágábbnak hittük.


És hogy mikor is vehetjük kezeink közé? A Bartsmit ezt 2011. március 31-re lövi be, de elképzelhető, hogy bizonyos országokban, mint Japán, két héttel korábban is napvilágot láthat.

Az itt leírtakat senki ne vegye készpénznek, hiszen a Nintendo állásfoglalása szükséges a teljes igazsághoz.
7.
Gardevoire
Bocsánat, de ez a 3d-s cucc nem a 3ds-be lett beleszerelve hanem a Dsi-be és ott egy kamera vezérli (és ott azt is érzékeli ha te mozogsz). A 3ds-ről azért nincsenek a neten 3d-s kép mert lehetetlen videon keresztül átadni az élményt, videoba egy csomo képetlátunk összesen. Csak azok élhették meg a 3ds élményét akik ott voltak az E3-on. Egyébként meg nem wii szintű lesz a grafikája, hanem ps3/xbox360. Az infok nagy része az IGN-ről származik
6.
Pocketgamer
Az iphone már régen kitalálta ezt a 3d-t!!!

Egyszerű: az gépbe vagy mozgásérzékelőt helyeznek vagy iránytűt esetenként giroszkópot és ahogy mozgatjuk a gépet ùgy alakítja a képet. ( így sajnos ha mi változtatun nézőhelyet és nem a gépet mozgatjuk nem elérhető a 3d hatás. Ha nem értitek akkor youtube : Holotoy iphone!!
5.
izomkukac
hát szerintem a 45.000 forint is rengeteg pénz ezért...
4.
Naridar
Ha tényleg 45.000 körül lesz, akkor tuti vétel (főleg hogy teljesítményben kb. egy Nintendo Wii szintjén van)
3.
megalonagyix
Azért ettől a 3D-től ne várjatok sokat...
2.
Speper
#1: Szerintem is. 45.000-ért egy 3D-s kézikonzol? Bőőőven...
1.
FekaFOB
Ez az ár nagyon baráti lenne, de szerintem bőven lesz ez 60 ezer is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...