Nintendo 3DS - ár és megjelenés spekulációk

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 30.
  • Pletyka
Link másolása
Egy holland viszonteladó cég, biztos forrásokra hivatkozva megszellőztette weboldalán a Nintendo új handheldjének állítólagos árát és a megjelenési dátumát.
Egy holland viszonteladó cég, biztos forrásokra hivatkozva megszellőztette weboldalán a Nintendo új handheldjének állítólagos árát és a megjelenési dátumát. A Bartsmit.com, mert így hívják az érdekeltet, a hivatalos bejelentést megelőzve úgy látja, hogy az idei E3-on felfedett Nintendo 3DS 169.9 euróba fog kerülni. Megnézve a mai valutaárfolyamokat ez egészen pontosan 140 angol fontnak és 210 USD-nek felel meg, ami durván 45.300 forintot ér kishazánkban. Tekintve, hogy a DSi is hasonló árkategóriában mozog, kicsit félve tekintünk a pletykált árcédula felé, hiszen a japánok évekig tökéletesített, szemüveg nélküli 3D-s élményt produkáló zsebkonzoljának árát egy kicsit drágábbnak hittük.


És hogy mikor is vehetjük kezeink közé? A Bartsmit ezt 2011. március 31-re lövi be, de elképzelhető, hogy bizonyos országokban, mint Japán, két héttel korábban is napvilágot láthat.

Az itt leírtakat senki ne vegye készpénznek, hiszen a Nintendo állásfoglalása szükséges a teljes igazsághoz.
7.
7.
Gardevoire
Bocsánat, de ez a 3d-s cucc nem a 3ds-be lett beleszerelve hanem a Dsi-be és ott egy kamera vezérli (és ott azt is érzékeli ha te mozogsz). A 3ds-ről azért nincsenek a neten 3d-s kép mert lehetetlen videon keresztül átadni az élményt, videoba egy csomo képetlátunk összesen. Csak azok élhették meg a 3ds élményét akik ott voltak az E3-on. Egyébként meg nem wii szintű lesz a grafikája, hanem ps3/xbox360. Az infok nagy része az IGN-ről származik
6.
6.
Pocketgamer
Az iphone már régen kitalálta ezt a 3d-t!!!

Egyszerű: az gépbe vagy mozgásérzékelőt helyeznek vagy iránytűt esetenként giroszkópot és ahogy mozgatjuk a gépet ùgy alakítja a képet. ( így sajnos ha mi változtatun nézőhelyet és nem a gépet mozgatjuk nem elérhető a 3d hatás. Ha nem értitek akkor youtube : Holotoy iphone!!
5.
5.
izomkukac
hát szerintem a 45.000 forint is rengeteg pénz ezért...
4.
4.
Naridar
Ha tényleg 45.000 körül lesz, akkor tuti vétel (főleg hogy teljesítményben kb. egy Nintendo Wii szintjén van)
3.
3.
megalonagyix
Azért ettől a 3D-től ne várjatok sokat...
2.
2.
Speper
#1: Szerintem is. 45.000-ért egy 3D-s kézikonzol? Bőőőven...
1.
1.
FekaFOB
Ez az ár nagyon baráti lenne, de szerintem bőven lesz ez 60 ezer is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...