A Respawn új játéka Halo-gyilkos lehet?

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 12.
  • Pletyka
Link másolása
Michael Pachter, a népszerű elemző szerint az ex-Infinity Wardos alapítótagok új stúdiójának készülő játékát a Halo széria ellen küldheti harcba az EA.
Michael Pachter, a népszerű elemző szerint az ex-Infinity Wardos alapítótagok új stúdiójának készülő játékát a Halo széria ellen küldheti harcba az EA. Az Activison profit-orientálását nem fogadta kitörő örömmel Vince Zampella és Jason West, hatalmas sajtó-visszhang közepette hagyták ott az év elején az Infinity Wardot, hogy új csapatot hozzanak létre Respawn Entertainment néven. A Patch-Attack legutóbbi részében, a bevált jóslatairól híres Michael Pachter meglátása szerint Zampelláék új lövöldözős játéka "Halo-gyilkos" lehet.



Véleménye szerint az EA kiadásában készülő játék egyértelműen az FPS műfajának új nagyágyúja lehet, egy évben belül be is fogják jelenteni. Hogy jövedelmező vállalkozás legyen a Respawn fejlesztése, nem lesz elég szimpla CoD-klónnal kijönniük. A Wedbush Morgan elemzője azt jósolja, hogy mivel az űr-FPS az egyetlen olyan műfaj, amit még nem klónoztak eléggé, így az ex-Infinity Wardos srácok következő játéka is ebben a csónakban evezhet. Félreteszik a modern militarista légkört és egy jövőben játszódó FPS-t kapunk a Respawntól? Érdekes lehet.
27.
27.
Kiralydari
Sok Sikert én támogatom őket ebben és sztem (remélem) nem vagyok egyedül!
26.
26.
VIPD
halo merénylet? nem lesz kőnyű dolguk és ebbe erősen bele lehet bukni !!! remélem nem fognak...
25.
25.
Exanthematicus
Ha veri a Halot, akkor minden idők egyik legjobb játéka lesz. És ezzel már két mesteri játékot is gyártanak. bár valljuk be, hiába a jó ötlet, jó csapat is kell hozzá....

24.
24.
Mathia$
#21: aki azt nem tudja megállapítani hogy BC2 sokkal élethűbb mint az MW2, attól sokat ne várj :)



Mindenképpen valami jó cuccot dobnak össze, nekem csak az a lényeg hogy más fizikus és esetleg grafikus motor legyen benne, ne az ami a cod-ba is volt :S
23.
23.
gamerplayer
ha a halot legyilkolja...akkor minden elismerésem, és tiszteletem...de mégis, mivel tudná legyürni? a sci-fi részleget nem a halo-mass effect-crysis-star wars uralja? 1 legendát kéne kitalálnijuk:)
22.
22.
geri q
felül lehet múlni bizonyos szempontból de olyan hogy 'gyilkos' olyan nincs mert ha valaki halo fan az biztos hogy nem fog lemondani róla...

most hogy a respawn az ea alatt van még azt is eltudnám képzelni hogy ha a dice-al együt működnének, akkor még nagyot is alkothatnának x)
21.
21.
vytros
#20: B*ZMEG, nem fogod fel hogy két külön cég?!
20.
20.
CJgabor
csak jövöbén játszódós ne legyen, te úr isten.. azt csak a Crysisnál meg a RTS-eknél tűröm meg de nem az IW-től (vagy Respawn omg)
19.
19.
CJgabor
#3: MW2 gyilkos BC2?:DDDDDDDDDDDDDD
18.
18.
CJgabor
IW!!! IW!!! ja nem... RESPAWN! RESPAWN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAJRÁÁ :d

am jó tudni hogy a respawn és a Dice egy kiadó alatt vannak... talán nem lesz akkora vita, hogy "áh az enyimé jobb, az iw (respawn) gyilkos!" ... stb mint a MW2nél is...

BC2 ownz mw2, satöbbi, persze-persze...

egyébként Vince Zampella úgy emlékeztet vkire de nemtom kire ^^:D
17.
17.
Szajolihoher
lol már mindent halo gyilkosnak mondanak aztán sehol semmi,de majd meglátjuk:D
16.
16.
wildláma
a legjobb az lenne, ha egy R6:Vegas szerű fedezékrendszerrel és karakterfejlesztéssel ellátott modern hadviseléses hacacáré lenne. tolerálnám. az "jövő" témáért nem vagyok oda.
15.
15.
b8h10
"Félreteszik a modern militarista légkört és egy jövőben játszódó FPS-t kapunk a Respawntól? Érdekes lehet. " hmm bundes liga haj ponró bajusz karate hacuka lézerkard, háj tekk m16 os és szkifi kalas...übergalaktikus lesz majd remélem.
14.
14.
megalonagyix
10#hát inkább COD-gyilkos lesz mert (szvsz) bőven jobb mint a Halo.
13.
13.
Tharathiel
#8: Nekem is ez jutott eszembe...:D :D
11.
11.
Alienji
CoD-ot össze se lehet hasonlítani a Halo-val teljesen más feeling.
11.
11.
Alienji
Persze van véleményem melyik jobb :P
10.
10.
izomkukac
biztos cod gyilkos lesz :D
9.
9.
Baysi
igen ez a kényes kérdés :D

de ez egy elég jó csapat és csak remélni tudom h kapunk egy jobb játékot mint a halo :D

erre a crysis 2-nek is bőven megvan az esélye nekem személyesen az év várományosa;)
7.
7.
Alienji
Jó játék lehet talán jobb is, de egy legendát nem lehet felülmúlni bizonyos szempontból, mert egyedi. (és sokszor megismételhetetlen :) )
6.
6.
Ca$h
Sokan mondták már ezt... bár ha valakinek sikerülhet egyszer, akkor az a Respawn lesz... az TUTI! =)
5.
5.
szambotomi
#4: a crysis 2-t is halo gyilkosnak mondják, ugye? :D azért kíváncsi leszek h abból mi lesz
4.
4.
bzsp
#3: pont ezt akartam mondani :) a Section 8-ról is ezt mondták, azt mi lett belőle. A Halo egy legenda, nem lehet haklogyilkos játékot csinálni. max ha 1az1ben lenyúlják :D
3.
3.
Alienji
Halo gyilkos mint a Section8? :D Ha valamire azt mondják hogy 'valami' gyikos akkor az szar lesz. iPhone gyilkos Palm, Android, HtC... :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...