Konzolokon is elérhető lesz a R.U.S.E. demója

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 18.
  • Hír
Link másolása
Számítógépeken már javában tart a RUSE többjátékos hétvégéje a Steamen, az Ubisoft szerint a konzolosok sem maradnak kipróbálható verzió nélkül.
Számítógépeken már javában tart a RUSE többjátékos hétvégéje a Steamen, az Ubisoft szerint a konzolosok sem maradnak kipróbálható verzió nélkül. Persze a franciák nagyon jól tudják, hogy nem különböztethetik meg hátrányosan a vélhetőleg még a PC-s eladásoknál is magasabb példányszámot képviselő Xbox 360-as és PS3-as közönséget, ezért a közeljövőben a számukra is elérhető lesz egy-egy demó változat.


Akinek viszont nincs számítógépe, vagy nem játékra használja, azokat a Ubisoft türelemre inti, mert jelenleg pont a számukra készülő demó kalapálásával van elfoglalva az Eugen Systems. A fejlesztők célja nem más, mint újraéleszteni a stratégia műfaját a megtévesztéssel, hogy a saját nemzetét vigye győzelemre. Az álcázás kimondottan fontos, hogy tőrbe csaljuk a riválist egy könnyedén átlátható és egyszerűsített irányítási mechanizmussal megáldva.

A RUSE 2010 szeptemberében érkezik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra, utóbbiak még a nyáron kézbe vehetik a Trial verziót.
3.
3.
laca009
én még nem próbáltam ki pc-n pedig lenne rá alkalmam steam-en de nem tom valahogy az sc2 jobban leköt most rts-ek terén:)
2.
2.
NECROSMOKE
#1: Én is de azért a triált kprobálom.
1.
1.
Blint19
Előre félek a konzolos irányítástól!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...