Hamill játssza Jokert a DC Universe Online-ban

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 22.
  • Érdekesség
Noha Mark Hamill már többször mondta, hogy nem bújik többé Joker szerepébe, a Batman: Arkham Asylum 2 mellett a DC Universe Online-ban is ő alakítja Batman ősellenségét.
Noha Mark Hamill már többször mondta, hogy nem bújik többé Joker szerepébe, a Batman: Arkham Asylum 2 mellett a DC Universe Online-ban is ő alakítja Batman ősellenségét.

Ugrás a galériához

A néhai Luke Skywalker nemrég azt nyilatkozta, hogy a Batman: Arkham Asylum 2-ben fogja utoljára Jokert alakítani, a DC Universe Online-t most mégis bevállalta, igaz, a Sony Online Entertainment MMO-ja valószínűleg előbb fog megjelenni, mint a népszerű akciójáték folytatása. Hamill mellett - de nem mellesleg - Kevin Conroy is visszatér Batmanként, akivel az Arkham Asylum előtt már a Batman-rajzfilmekben is együtt játszottak.

A DC Universe stáblistájának a többi része is impozáns: Supermant és Wonder Womant például a Firefly sztárjai, Adam Baldwin és Gina Torres fogják eljátszani, Lex Luthor James Marsters (Buffy the Vampire Slayer) lesz, míg Circe bőrébe Michelle Forbes (Battlestar Galactica) bújik majd. A DC Universe Online szerverei idén novemberben fognak felbőgni, a játékosok PC-ről és PS3-ról érhetik el a szuperhősös MMO-t.

Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!
2.
david512
király lesz. jó mark hamill hangja illik jokerhez
1.
doomSbloom
vagyis az animációs filmek szokásos stábja. na, az jó:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...