A Digital Extremes készíti a The Darkness 2-t?

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 26.
  • Pletyka
Link másolása
Egy környezeti elemek kialakításáért felelős fejlesztő önéletrajzából az derül ki, hogy a Digital Extremes több fejlesztés alatti címen dolgozik, köztük a The Darkness 2-n.
Egy környezeti elemek kialakításáért felelős fejlesztő önéletrajzából az derül ki, hogy a Digital Extremes több fejlesztés alatti címen dolgozik, köztük a The Darkness 2-n. Régen nem mutatott életjeleket a sötét hangulatú képregény alapján készült The Darkness folyatása, ám a most kiszivárgott infók szerint már nem a Starbreeze Studios munkálkodik a játékon, hanem - mint arra a Strarbreeze is utalt régebben -egy másik stúdió, nevezetesen a Dark Sectort is jegyző Digital Extremes.


Az információk Emmanuel Pappas nyilvános önéletrajzából származnak, melyből az is kiderül, hogy az úriember kapcsolatban állt az EA Canadával a FIFA frencsájz kapcsán, valamint a Prototype fejlesztőivel, a Radical Entertainmenttel, most a Digital Extremesnél keresi a kenyérre valót, miután 2009 januárjában csatlakozott hozzájuk.

Szóval milyen részletekre derül fény? Többek között arra, hogy a Digital Extremes jelenleg három, még be nem jelentett játékon dolgozik az ún. JarFly-on, a The Darkness 2-n, valamint egy fel nem fedett címen. Kiderült még, hogy a Radical egy nyitott világú cuccon is munkálkodik, amely a pletykák szerint a Prototype 2-t takarja.

A The Darkness 2-ről még vajmi kevés információnk van, ötletből viszont nem lehet hiány, hiszen a képregénysorozat jó pár lebilincselő történetet tartogat még a számunkra, amelyet könnyedén tudnak kamatoztatni a fejlesztők.
3.
3.
jookrisztian
Sziasztok.



Ha valaki nem játszotta végig a The Darkness első részét az tegye meg, azon kevés játékok egyike amely megmozgatja az agyat, és a sztori is remek, mindez remek graffal ellátva!!!! Nem fogtok csalódni. :)
2.
2.
vuliem
A Prototype folytatására kíváncsi lennék, az első rész is nagyon jó volt, hát még a kettő milyen lenne.
1.
1.
TEEBEEX360
De rég hallottunk már erről.Az első is jó volt.Remélem ez is jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...