Project: MyWorld - lemodellezik az egész világot

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Ambiciózus projekt fejlesztésébe kezdett a Crackdownt és az All Points Bulletint is jegyző Realtime Worlds: a Project: MyWorld-ben az egész világot lemodellezik.
Ambiciózus projekt fejlesztésébe kezdett a Crackdownt és az All Points Bulletint is jegyző Realtime Worlds: a MyWorld-ben az egész világot lemodellezik.



Ha a nagy, szabadon bejárható játékvilágokról van szó, a Realtime Worlds munkássága egyértelműen dicséretet érdemel, mindenesetre a most kitűzött cél, miszerint az egész világot lemodelleznék, s úgy készítenének MMO-t, még nekik sok fejfájást okozhat a jövőben.

 

A játék hivatalos honlapja is megjegyzi, hogy a MyWorld nem hagyományos videojáték lesz, az eddigi információk alapján mi is inkább a Second Life-hoz tudnánk hasonlítani a programot. "Mi történne, ha a Nintendo készítette volna el a Google Earthöt?" - szól a hangzatos felütés, s valóban: olyan lesz ez a játék, mintha a Föld virtuális mását játszótérként használnánk.


Bár a képeken és az első előzetesben csak az Egyesült Királyság néhány városa és fontos látnivalója látszik, az már bizonyos, hogy eddig jó munkát végeztek a fejlesztők, mondjuk ez jórészt a könnyen használható szerkesztőnek is köszönhető. Az ígéretek szerint a játékban mi is vásárolhatunk majd telkeket, építkezhetünk, autóval és repülővel járhatjuk be a környéket, sőt horgászni is elugorhatunk a közeli tóhoz. És a legfontosabb: a MyWorld igazi közösségi élményt ígér, a játék támogatni fogja a Facebookot, a Twittert, a Flickr-t, a Loopt-ot és a Google-t is.

A MyWorld várhatóan jövőre indul majd el, zárt körű bétateszt korábban várható.
19.
19.
Lanawin
#16:



Az unreális az minden, de Magyar biztos nem. :)
18.
18.
Richi12
ott a google earth

nekik már nincs más dolguk mint átvinni

azon szinte minden ott van

17.
17.
megalonagyix
gondolom azért zsejkepuszta legkisebb tanyáját nem fogják lemodellezni.
16.
16.
JohnnyBoy001
#15: Szerintem is elég sokáig fog tartani.

Az, hogy jövőre elindul eléggé un-reálisnak (tessék...még egy szép magyar szó XD) tűnik. Elvégre itt rengeteg helyszínt be kell gyalogolniuk a készítőknek, vagy legalább egy pár képet készíteni kellene helikopterből. Vagy majd kiguglizzák azokat a képeket? Vagy hogy gondolták?

Szerintem ha ezt tényleg komolyan gondolták, akkor rengeteg munkának néznek még elébe...
15.
15.
Killió
Azért az egész világot egy kicsit sokáig fog tartani.



A mi utcánkba még nem jártak nagy kamionnal és nem kezdtek méregetni... :)
13.
13.
Killió
Szerintem kicsit gyerekes, az az autó, repülő vezetés... (ez annyira nem gond)

És az az építés mód, hogy mindennek beállítód a nagyságát, nekem nem tetszik.

De lehet, hogy megveszem/letöltöm.

Remélem el lehet látogatnni a saját házamhoz, mert ha nem...
12.
12.
X360_FaNbOy
11.
11.
renato999
ez nem ér, ez még az én ötletem volt mikor 5. es voltam akkor pattant ki a fejeből, mi lenne ha egy játékba be lehetne járni az egész világot !!!
10.
10.
kimeran
#9: Inkább ram.



#6:Nem is WoW-verőnek készül:)
9.
9.
oppenheimer
" de azért mégis ehez milyen gépigény kell majd? " csak nagy vinyó. de ezek a textúrák annyire részlettelenek (szép magyar szó:D), hogy talán az se kell majd
8.
8.
megalonagyix
nálam ettől függetlenül erőseb várós. sajnos tuti hogy fizetős lesz...
7.
7.
megalonagyix
6#szerintem kontinensenként van töltés (lásd repülő, hajó). grafikából ítélve nem lehet súlyos.
6.
6.
Motig
hát nemtudom... oké rendbe meglehet csinálni ezel nincs is bajom(pláne ahogy látam a stilus miat könyen is) de azért mégis ehez milyen gépigény kell majd? mert hát adig rendbe hogy töltés nélkül járkálhatunk, de ez hény egyedi modellt és helyszint jelent? szerintem itt lesz valami nagy baj ami miat ez nem ép a WoW verő kategoria lesz.
4.
4.
megalonagyix
marha nagy ötlet... 2 éves koromba már kitaláltam, hogy olyan játékot fogok csinálni ami az egész világot tartalmazza...
4.
4.
megalonagyix
a játékról: kiváncsian és izgatottan várjuk.
3.
3.
adikas
Szerintetek meddig kéne még várni egy olyan játékra amiben szinte bármit megtehetnénk és a benne lévők is szinte emberi inteligenciával rendelkeznének?
2.
2.
kimeran
Vajon magyarországi kisebb városok is lelesznek modellezve?
1.
1.
CoDer
Nagyon jó az alapötlet! Remélem jól meg tudják csinálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...