GC 2010: EA Sports MMA - online lehetőségek

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 18.
  • Videó
Link másolása
A kiadó nagy reményeket táplál a UFC-verőnek kikiáltott MMA-ba, azt azonban ők is tudják, hogy simán a single-re gyűrni elvetélt próbálkozás, bizonyára tanultak már a Fight Night Round korábbi részeinek hibáiból. Sőt a játék talán a legjobb ilyesfajta lehetőségekkel kecsegtet, amit eddig küzdősportra kihegyezett cuccokban még nem is láthattunk.

Saját magunk generált harcosunkat a végletekig fejleszthetjük, edzhetjük, a tapasztalat pedig nagy tanár, online karrierünkben is új kunsztokat sajátíthatunk el idővel. Az EA Sports se fukarkodik kihívások szempontjából: rengeteg ranked bajnokságot indít, de természetesen mi is meginvitálhatjuk privát kis csetepaténkba barátainkat. Kommentár, show-feeling, minden adott. Unalmas perceinben visszajátszások között is csemegézhetünk, vagy kimondottan a meccs legjobb pillanatait megnézve. Természetesen újabb sportólókat is tölthetünk le konzolunkra, ha az alap felhozatal nem lenne elég. Mindemellett kiemelt közösségi funkciókkal is meg lesz áldva az MMA. UFC! Kösd fel az alsóneműt!

3.
3.
tjames
Azért én baromira várom! :)
2.
2.
SLi
A játék lehet barom jó lesz de nagy meglepetés lenne ha anyagilag is siker lenne, kb mintha a Fifába nem lenne Messi, Ronaldo, Rooney stb. Majdnem minden sztár a UFC-ben harcol, így ebben nem szerepelhetnek...
Bár az előzményeket ismerve ahogy elzavarta a UFC-t az EA annyira nem sajnálom őket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...