Holnap jön a 3D-s Motorstorm

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Az ESRB megint nem hazudott, pár nappal azután, hogy a bizottság honlapján feltűnt a Motorstorm: 3D Rift cím, a Sony ma hivatalosan is bejelentette a játékot. Az anyag kizárólag letölthető formában, nyomott áron lesz elérhető, ráadásul már holnaptól.

A múlt héten felröppent pletykák alapján lehetett következtetni arra, hogy a Sony újabb Motorstorm-játékon dolgozik, azonban - mint kiderült - a 3D Rift nem egy új cím lesz, hanem a Pacific Rift 10 pályáját alakították át a készítők 3D-kompatilibilissé, majd néhány ismert járgánnyal és új feladattal megtoldva fogják holnap őket újra kiadni. Az egyébként 2D-ben is játszható játék mindössze 10 dollárba kerül, bolti megjelenés nem lesz.

A Sony korábban a Motorstorm: Pacific Rift egy speciális demójával próbálta meg elcsábítani a 3D tévére áhítozó, játékrajongó közönség fejét, a 3D Rift pedig a következő erősítés lesz az új technológiai fronton. A harmadik, boltokban is megjelenő Motorstorm-epizód, az Apocalypse már teljesen 3D-kompatibilis lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...