BioShock 2: Minerva's Den DLC augusztus végén

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 27.
  • Megjelenés
Link másolása
A kissé lagymatag multis kiegészítések mellett a Minerva's Den a BioShock 2 egyjátékos élményére koncentrál majd, ahol egy teljesen új karakter bőrébe pattanhatunk, hogy a tenger alatti város egyik szegletét vonjuk fennhatóságunk alá.

A single player letölthető tartalom augusztus 31-én válik letölthetővé az Xbox Live Marketplace-en és a PSN-en, a PC-seket egyelőre türelemre intik a fejlesztők, kicsit még várniuk kell a Minerva's Den-re.

A DLC, egy önnálló narratív élmény, melyben a játékosok egy teljesen új karaktert irányíthatnak, aki szövetkezik Brigid Tenembaummal, hogy megszerezzék a diktátortól a víz alatti város egyik legfontosabb kerületét. A 2K az új karakterek mellett új helyszíneket és rejtélyeket ígér Rapture-ben.

Az új került neve Rapture Central Computing lesz, néhány új fegyvert is birtokba vehetünk, valamint új plazmidokat is, köztük a Splicers-t, mellyek hálózati elemeknek parancsolhatunk. Továbbfejlesztették a biztonsági botokat is, melyek a rakéták mellett eletromos nyilakat is eregetnek magukból. Valamint egy soha nem látott, masszív Big Daddy-vel is összeakaszthatjuk a bajúszt.

Mindez 9.99 dollárt kóstál majd PSN-en, míg Xbox 360-on 800 MS pontot.

4.
4.
NECROSMOKE
Jo,jo csak be kene szerezzem a BioShock 2(az elsot most vittem ki 100% nem reg)ez i faca lehet.
3.
3.
soren ktp123
2.
2.
Ca$h
#1: Ez manapság már olcsónak számít, lévén már szinte minden 15dolcsi és 1200pont... :(((
1.
1.
Beau
10 dollár? Nem túl drága.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...