Portal 2 - a szimpla multi káoszba torkollott volna

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 28.
  • Érdekesség
Link másolása
A Valve a fejlesztés kezdetén szeretett volna egy versenyképes multiplayer opciót is bevezetni a co-op mellett, de elmondásuk szerint az csak az első két percben lett volna érdekes és izgalmas. Ezért ezt a lehetőséget kivágták a végleges játékból.

A Portal 2 írója, Erik Wolpaw nyilatkozta azt a legutóbb, hogy létezett ugyan egy Speedball nevezető multis mód, melyben a játékos megkaparinthatta a labdát a portal gunnal, amit a pálya másik végébe kellett volna leszállítania, miközben a portálok között a legrövidebb utat kereste. Az ellenfélnek értelemszerűen eme cselekedetében meg kellett akadályoznia. A sport és a Portal 2 keveréke lett volna, de korántsem volt olyan izgalmas, mint azt leírva olvashattuk. A labdát dobhattuk és passzolhattuk is volna, ám ez rövid időn belül meglehetősen frusztrálónak hatott, mivel az ellenfél könnyűszerrel borsot törhetett volna az orrunk alá, néhány számunkra csapda-szerűen nyitott portállal, megölve ezzel a játék igazi hitvallását, nevezetesen rejtvények megoldásának lehetőségét.

Az egész káoszba torkolt, s a Valve jobbnak látta kiollózni ezt a félkész módot, helyette inkább a co-op élményeket erőltetve. Hiszünk nekik, lássuk milyen az, mikor barátainkkal vállvetve küzdünk a siker érdekében:

4.
4.
Danikika94
Nem rossz a video kár hogy még nem játszottam vele.:) De tuti ki figom próbálni.:)
3.
3.
gamerplayer
kicsit megmozgatják az agytekervényeiket és kész a multi :D
2.
2.
M3rcy
A Portal egy logikai játék, a sport nekem elégé furcsa ötletnek tűnt.
1.
1.
Berencsit
:) nagyon jópofa. kár hogy nem lesz benne a végleges játékban. Én személy szerint kipróbáltam volna. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...