Részletek a Red Dead Redemption utolsó DLC-jéről

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 28.
  • Letöltés
Link másolása
A Rockstar felfedte a Red Dead szeptember 21-én érkező, Liars and Cheats névre hallgató letölthető tartalom részleteit, mely jelen állás szerint az utolsó ilyen lesz a sorban. Szerencsére mindazon lényeges finomságokat is tartalmaz, ami már a Free Roamban is benne voltak.

A "hazugok és csalók" névre keresztelt csomag 9.99 dollárba kerül PSN-en, míg 800 MS pontba az Xbox Live-on. Végre multiplayerben is pókerezhetünk, amire a rajongók már régóta fenték zsírfoltos virtuális kártyájukat. Ellenségeinkkel és barátainkkal lóversenyeken is indulhatunk, olykor a nyeregből lövöldözve egymásra. Kapunk egy robbanóanyagot eregető puskát, mind az egyjátékos, mind a többjátékos üzemmódban. Akik a bandák rejtekhelyeit szeretik felkutatni és felszámolni, azok számára jól jön a 7 új Gang búvóhely. Eltökélt vadászok számára új vadászterületek válnak elérhetővé, s ezzel a gazdag élővilágot tizedelve meg.

Az új kompetitív multiplayer módban erődöket ostromolhatunk, avagy védelmezhetünk. Két csapat feszül egymásnak az utolsó vérig tartó küzdelemben. Immáron részletes statisztikát vizslathatunk eredményeinkről és ranglistán hasonlíthatjuk össze teljesítményünket másokéval. Akiknek nem lenne elég az alapból kínált multis karakterek, azok most 15 új marcona arc közül választhatnak maguknak újat. És akkor az új acsikról és trófeákról nem is beszéltünk.

A Red Dead Redemption új kiegészítése mindenképp megéri majd az árát.

9.
9.
ptogamer
En varom a GOTY kiadast :D
7.
7.
pepsus
3,4: sorrry a bunkosagomert. lemaradtam rola. :)
6.
6.
NECROSMOKE
Jöhet mert ütős lesz az is pedig a gém még nekem meg sincs.De akkor is xd
5.
5.
adikas21
PC-re nincs remény?Bár egy CoJ 3-nak is nagyon örülnék.
4.
4.
sgabo09
#2: 4et jelentettek be az ingyenes CO-OP után ebből a Liars and Cheats a második tehát van még 2. Az Undead Nightmare és a Hunting and Trading Outfits Pack
3.
3.
sgabo09
#2: 4et jelentettek be az ingyenes CO-OP után ebből a Liars and Cheats a második tehát van még 2. Az Undead Nightmare és a Hunting and Trading Outfits Pack
2.
2.
pepsus
mert te aztmondod ?:) R* mondta hogy eggyenlöre 3at terveznek.
1.
1.
sgabo09
ezenkívűl lesz még 2 DLC
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...