The First Templar - a Szent Grál titka

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 29.
  • Videó
Link másolása
Még a Gamescomról származik az alábbi trailer a kissé langyos figyelemmel kísért The First Templarból. Első ránézésre kimondott Assassin's Creed koppintásnak tűnik a Haemimont Games játéka, ám ezúttal a középkori templárok rendjének nagyszabású kalandjába csöppenünk. Vitathatatlanul vannak érdemei.

A The First Templar PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra érkezik valamikor 2011 első negyedévében. A videóban kiterjedt küzdelemnek lehetünk tanúi, melyben a templomosok rendje csap össze lovagokkal, íjászokkal és valami sokkal félelmetesebb rettenettel. A fejlesztést a Haemimont Games végzi, s bár az E3-on még egy elég gyerekcipőben járó változatot demóztak, a GC-n már érezhető volt a fejlődés. A játék a sötét és karakán 13. századba repít el minket, tősgyökeres akció-szerepjátékként. Régi barátaink váltak ellenségeinkké, hiszen az egyházat korrupció mételye fertőzi, a bukott lovagok megszegik esküjüket és az ártatlanok vérét szívják.

A The First Templarban két főszereplőnk lesz, az egyikük egy marcona francia templár, míg a másikuk egy csini, eretnek hölgyike. A Templárok Rendjét övező misztérium felkutatása lesz a feladatunk, és a Szent Grál megtalálása. Ellenfeleink IV. Fülöp király talpnyalóinak sorából és az inkvizíció álszent követőiből kerülnek ki többek között. Sima single player és co-op üzemmód áll rendelkezésünkre, előbbi esetben társunkat az MI irányítja, máskülönben társunk a kaland folyamán bármikor becsatlakozhat hozzánk.

24.
24.
energon
#16: Imádom mikor ilyen tudatlan orkok ugatnak mindenféle baromságot. Először is az AC "klónról".. Mert gondolom AC óta léteznek keresztes lovagok a ubisoft találta ki és védette le így már rögtön koppintás, ha kijön egy hasonló témájú játék és plágiummal kell dobálózni, akár vannak benne orvgyilkosok akár nem. És mindezt a látványvilág miatt meg mert beleképzelitek Altair mozdulatait.. grat! f-.-'
(mondjuk a végén azt a leap of faith-t én sem értettem, de ez a kész játékból szerencsére amúgy is kimaradt)

A "hátsó karakterek elhomályosítása" pedig tudatlan barátom szimplán depth of field amit már legalább 4 éve alkalmaznak az igényesebb játékoknál.

Szal röviden mielőtt okádnál a hülyeséget legalább olvass utána picit. No offense, de mondjuk az adatlapod sok mindent elárul rólad. Na peace
23.
23.
Raziel88
Ez még nincs is kész, így nem kell leírni.
Mount and blade????? hol????? Halucinálsz. :D
22.
22.
papailajos
#21: Azert erzed h ugyse fog mert pesszimista vagy :D
21.
21.
Ballard37
Hát a trailer alapján egy sz@r assassin's creed koppincs. Nincs meg a környezet hangulata, ami az ACben a kedvencem, és szinte minden mozdulat a trailerben AC másolata.
De ez csak trailer, még bármi jó is kisülhet belőle (de miért érzem úgy, hogy úgyse fog.)
19.
19.
NECROSMOKE
Jónak néz ki...olyan AC beütése van.
18.
18.
Fetto
lehet jo lesz,nemzavar ha hasonlít az assasins ra
17.
17.
bsg09
#16: Ebben mi hasonlít az AC-re? Egyedül az volt hasonló mikor a gyerek leugrott a tetőről de még csak szénakazal se volt. Ne lássunk már bele olyan dolgokat aminek köze sincs az adott játékhoz...
16.
16.
nero66
SZERKESZTVE: (máskor nem kell bekapcsolnod a caps lockot, anélkül is megértjük, és a sok felkiáltójel meg felesleges)

Hát szerintem is ez csak egy szánalmas koppintás... A tervezők szerintem csak a karakter animációt nem másolták át az AC-ből mert a karakter mozgása (futása, komboja) sz@r.... és én már csak azért se fogom kipróbálni mert nagyon birom az AC-t és ezek úgy csináltak egy játékot h tényleg lemásolták az AC-t mert a táj, a grafika és az efektek is ugyan olyanok, pl.: 0:53-tól nézzétek csak meg a videót - 0:56 a faszi feje ahogy oda ugrik - sz@r - , 0:58 AC-s effekt: a hátsó karakterek elhomályosítása! Utálom amikor saját fantázia nélkül csak másolással csinálnak meg egy egész game-t és még sikeresnek is várják...-,-' Lowok!
15.
15.
dcarnold
Szerintem oké a játék !
14.
14.
The Lone Drow
#8: Semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz ;)
13.
13.
bsg09
Milyen Assassin's Creed koppintásról beszél a szerző? Ez a Knight if the Temple című játékot másolja, remélhetően lesz olyan jó. Nálam minden estre várós.
12.
12.
ilor14
jól néz ki nekem tetszik :D
11.
11.
papailajos
Ebbol meg jo is kisulhet :)...telleg hasonlit egy kicsit az AC-re!!!!!!!
10.
10.
pepsus
5: a beluket szurja ha mondom!!! :))
9.
9.
pepsus
2: hol van a széna? nem latom. Grafika szerintem mas. Nem ratyi. Honnan tudod hogy a karakterek benak? alig lattunk meg valamit belölluk.

Nekem tetszik.
8.
8.
adriano28
#6: nézd meg a videot low és megérted mért írtam azt "okoska"
7.
7.
mephi
Nézem, és tetszik, még akár j is lehet. Minden azon múlik, hogy a fejlesztők mennyire vannak a helyzet magaslatán. Remélem nem elégednek meg egy egyszerű másolással.
6.
6.
The Lone Drow
#1: Azt áruld már el nekem, "okoska", hogy hol láttad a Mount and Blade koppintést :)
5.
5.
michnam
Nekem az tünt fel hogy mindenkit tökön szúr XD
4.
4.
tjames
Koppincs vagy sem, nekem ez alapján a videoó alapján bejön.
3.
3.
Dani999
amugy en nem vettem eszre hogy a szenaba ugrott volna mint ha masik haztetore akart volna atugrani
2.
2.
mankrisz
Am engem nemnagyon érdekel szentgrál....Amúgymeg ez a csávó gonosz :S leszúrta szeginy DAGADÉKOT!
Am adrianon28 igazad van nagy ac koppintás csak sokkal ratyibb grafikával meg bénább karakterekkel...De az nagyon gáz hogy a csávesz beleugrott a háztetőröl a szénába (AC ban van ien ;) ) kár hogy nemtuttak jobbat csinálni :|
1.
1.
adriano28
ac meg mount and blade koppincs

am ez oan lesz mint a fradi :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...