Szeptemberben lesz a Function-X

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 31.
  • Rendezvény
Link másolása
Idén is megrendezik a Function-X digitális művészeti találkozót és demoscene party-t. A szeptember 10-12. között, Budapesten megtartandó esemény nem csak Magyarország, hanem az egész régió legnagyobb nemzetközi demoscene party-ja - ez már a nyolcadik alkalom lesz, ne hagyd ki!

A Function-X falain belül a digitális művészetek rajongói cserélnek tapasztalatokat és mérik össze a tudásukat. Természetesen idén is több kategóriában tehetik ezt: többek között lesz realtime demo, intro, animáció, grafika, zene, fotó és 4 kilobájtos procedurális grafikai verseny is, valamint a játékfejlesztők is külön versenyen indulhatnak.

A versenyeken kívül játékfejlesztéssel kapcsolatos grafikai és programozás témájú előadásokat is hallgathatnak az érdeklődők, az élmény teljességének érdekében pedig idén fellép a SidRip Alliance zenekar, akik klasszikus játékprogramok zenéit játsszák élőben. A szervezők minden érdeklődőt és megmérettetni vágyó alkotót (zenészt, grafikust, fotóst, programozót, animátort) örömmel várnak. A bemutatott művek helyezéséről a helyszínen a közönség fog szavazni. Mindemellett a party-n folyamatosan nagyméretű kivetítőn lesznek láthatóak az elmúlt évek legszínvonalasabb demoscene produkciói, illetve természetesen csúcspontként a direkt a party-ra nevezett legújabb alkotások.

További információk a hivatalos honlapon!

3.
3.
adriano28
mi a s*egg*em ez a OFF meg ON ?
2.
2.
Motig
#: OFF:
köszönjük kedves hozzá szolásodat de tényleg...
ON:
tavaj megfogadtam elmegyek pár buliba nem sikerült.. ere megprobálok mert engem spec nem kicsit érdekel az ilyen művészet(emlékszek mikor infó tanáraimnak mutatam miket lehet kihozni 128 kb bol azok csak lestek és mondták lehetetlen! aztán sajna nem bírtam bemutatni nekik élőbe mert a suli gép persze semi ilyenre nem volt tükéletes..(lehet 4k-t kellet volna mutatni az tuti futot volna de felete lévők tuti nem)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...