A Valve három nagy bejelentéssel készül

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A következő 12 hónap nem telik el felgyorsult pulzus nélkül a Valve produktumaira kíváncsiak számára. Ami már eléggé rá is fér a Gabe Newell csapatára, hiszen saját fejlesztések terén bizony évekkel le vannak maradva. Bár a hír lényegi magva ennyi is, szokás szerint semmi részletet nem fedett fel minden idők egyik legsúlyosabb játékfejlesztője.

Sokan bizonyára a Half-Life 2: Episode 3-ra asszociállnak, ám sajnos legutóbbi a los angelesi E3-on törölték a Valve beígért sajtótájékoztatóját, így bejelentés nélkül maradtunk. Szerencsére ez már nem sokáig lesz így.

"Garantálom, hogy meglepő dolgokat hozunk nyílvánosságra és nem szorítkozunk csak a közeljövőre, és jókat fogok nevetni, mert az embereket sokkolni fogjuk ismét. Három nagy bejelentéssel készülünk a következő 12 hónapban, legalább." - mondta méretes hasát fogva a PC Gamernek.

Bizony, jó hogy észbe kaptál Gabe, epekedve várjuk, csak pajszer is legyen benne.

Newell egyébként az is nyilatkozta, hogy dolgoznak egy biometrikus technológián, hogy minnél jobban megismerjék a vásárlókat, a játékosokat egy szív-monitorra kötik, ezzel figyelve az izgalom méretét játék közben. Mondjuk érdekes lesz megtudni, miként tudjuk rákötni Steamre az elektródákat.

 

37.
37.
szogyenyi
Episode 3-at a népnek és ne L4D 32434-et
36.
36.
Berencsit
Reméljük hogy tényleg lesz HL3-om is. :)
Ha meg nem kénytelenek leszünk felmenni a valve központba, és tüntetni a befejezés ellen.
Kiváncsi Lennék Gabe arcára mikor meglátná, hogy az meberek azért tüntetnek, hogy legyen folytatása a Hl-nek. :D
Bár ilyen biztos nem lesz.
35.
35.
forgonati
Azaz! Csak jelentsék be az EP3-at. Bakker a HL" volt az egyik legjobb játék amivel játszottam, iszonyat hangulata van nekije. Alig várom.
34.
34.
.LnB
Már rég dolgoznak a HL3-on, ez tény azthiszem régebben itt volt egy xbox360 architecturával kapcsolatos, kép amin játékok szerepeltek és köztük a HL3 is. (szerkesztők lehet emlékeznek). Másrészt Biztosan Counter-Strike 2, is mert egy munkatárs E3 elött elkotyogta. A harmadik tippem a World of Half-Life című mmorpg, amivel legyűrik a wow-ot :D
33.
33.
laca009
#32: hát kérlek szépen új cs-nek ott van a tactical intervention a cs készítőjétől ingyéé... a portal most nagyot fog dobni amiben én biztos részt veszek legalábbis úgy hogy megveszem:) a tf2-vel pedig legyél úgy mint a valve egyik legkarbantartottabb játéka mert ez is egy olyan játék hogy folyamatosan jön hozzá az update... a source engine-t viszont valóban újitani kéne mert nagyon rossz telejsítményt nyújt a grafikával nincs semmi gondom mert szép csak optimalizálják szépen mert tf-be ahogy jön az update úgy romlik az frame/sec...
32.
32.
Dízel
ha 3 NAGY bejelentés lesz akkor remélem nem EP 3 hanem egy új, az EP 2től folytatódó teljes half life game lesz! egy EP 3 a maga 5-6 órás játékidejével nem mondanám nagy bejelentésnek és még a source motor is idejét mult lesz. Na és igen, egy új Source motor, és a vele megjelenő új Counter Strike lenne a legjobb bejelenteni való:P (senki sem kiváncsi a team fortressre, a portalt meg bejelentették már). szóval ne okozz csalódást Gabe!
31.
31.
Xenon_prime
#27: Elvileg a bejelentés után, hogy nem lesz HL3, a rajongók visszajelzései miatt visszavonták az 5letet. Vagy azóta változott valami? :D
30.
30.
Berencsit
#28: jaja, ez jó ötlet lenne. :)
29.
29.
Berencsit
#28: jaja, ez jó ötlet lenne. :)
28.
28.
Optimus Prime
#27: Ott van a Gman rejtély. Lehetne a Half-Life 3: Freeman vs Gman. Mondjuk kérdezz-felek, Gordon megkérdezné Gmantől kicsoda. Vagy lehetne süti kereső az Aperture Science laborjában. Vagy megoldódna az a rejtély Godonna miért nincs tükörkép, árnyéka, lába. :D
Na, de komolyan. Ha lenne 3 én arra szavaznék, hogy időutazás lenne méghozzá az 1 eseményeinek előzményeire. És az lenne a cél, hogy a Black Mesa incidens megtörténjen, különben nagy baj lesz.
27.
27.
laca009
Half-Life 3 nem lesz megmondták hogy a ep3 lesz a befejező rész... de ha ti ilyen fantázia dúsan gondolkodtok próbáljátok már meg nekem meg mondani hogy a ******** folytassák a világ megmentése után.
25.
25.
moustache
Szerintem bejelentik az Episode 3 érkezését, ami várhatóan a jövő évszázadban kerül a polcokra, esetleg fizetős lesz az interneten és a Mass Effect-hez hasonlóan (Biowarepont) kitalálják a Walve-pontokat.
24.
24.
Berencsit
Akármi jön is, reméljük, hogy az Ep3-om benne lesz. :)
Jelenleg ez a legfontosabb!! :)
(végülis ha már évek óta húzzák, ideje lenne valamit az asztalra rakni.)
23.
23.
Optimus Prime
#20: XD Egy kicsit már tényleg uncsi, legalább találjatok ki frappáns szófordulatokat. :)

Én amire tippelek:
Episode 3
Left 4 Dead 3
új Source Engine
22.
22.
tjames
#21: Hát ezzel a dumával gondolom szőnyegként fexenek a nők a lábai előtt :)
21.
21.
StriciMacko
#20: http://speedydtz.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/fat-kid.jpg
20.
20.
StriciMacko
Ahanyszor Gabe testalkatat kritizaljatok, annyiszor tolja ki a HL2EP3 megjelenesi datumat :D
19.
19.
DzsungelCsirke
Szerintem igen is poén Gabe Newell testalkatát cikizni... Tessék itt van egy újabb:

Tudod miért találta fel Gabe a Steamet? Hogy soha többé ne kelljen lehajolnia a leesett DVD-ért!
18.
18.
Oliver S96
L4D2-höz jön októberben egy kiegészítő, ami a The Sacrifice címet viseli, és a L4D No Mercy kampányát rakja be a L4D2-be ha jól tudom
17.
17.
szasza88
Muszáj a kedves cikkírónak folyamatosan Gabe NewelL testalkatával foglalkoznia vagy esetleg meg lehetne írni úgy egy ilyen hírt, hogy ez a részlet kimarad belőle? Rohadtul nem poén ezredik alkalomra...
16.
16.
szabi113
meglepetés? EP3 felejtve, és egyből a 3 jön új engine-el. Majd max kapunk egy hosszabb átvezető videót.
15.
15.
M3rcy
az ep3-mal együtt bejelentik, hogy fizetős lesz a Steam használata :P
a viccet félretéve én egy teljesen új gammára gondolok amilyen a L4D is volt anno
14.
14.
Speper
Nem a Valve kreálja az új DoTA-át? Lehet arról kapunk valami infot :D
11.
11.
tjames
Feszítővasat a népnek ! ! !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...