Első életjelek a MAG 2-ről

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 11.
  • Pletyka
Link másolása
Lehetséges, hogy az USA egyik kiskereskedelmi áruházlánca, a Walmart olyan információk birtokába jutott, ami a Massive Action Games folytatásának készültét támasszák alá? Legalábbis a honlapjuk tanulsága szerint a hivatalosan még be sem jelentett MAG 2 már előrendelhető.

A Sony multiplayer üzemmódra kihegyezett játéka arról híresült el, hogy akár 256 önjelölt katona hadakozhat egyszerre a képernyőn, s bár a Zipper Interactive első önálló akciójátéka volt a MAG a SOCOM sorozat mellett, igazán elképesztő sikereket nem tudhatott magáénak. A tengerentúli Walmart honlapja szerint a MAG 2 igenis fejlesztés alatt van, 59.82 dollárért bárki előrendelheti, még úgy is, hogy biztos megjelenési dátummal sem rendelkezik.

A pletyka valóságtartalma erősen kétséges, hiszen a Zipper jelenleg gőzerővel dolgozik a Move támogatással megtoldott SOCOM 4-en, amely 2011-ben lát napvilágot. S nem hinnénk, hogy párhuzamosan más projecten is ügyködnek. De ne legyen igazunk.

Az első MAG nemrégiben esett át egy nagyobb frissítésen, a játékélmény a megjelenéskori, félkész arcát már nem mutatja, stabil, jól kiegyenlített - és ez a folyamat még korántsem tetőzött. A MAG 2 reményeink szerint már egy kompromisszumok nélküli, tökéletes folytatás lehet.

7.
7.
Erevis
Érdekes, remélem nem visszafejlődés lesz.
5.
5.
Top Secret
Hát nem néz ki rosszul elsővel se játszottam szerintem ezzel se fogok!Inkább COD vagy Battlefield.
3.
3.
elite_hun
1.
1.
adriano28
mi ez a mag? tán nem mag?:D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...