LittleBigPlanet 2 bunyós játékként és FPS-ként

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 22.
  • Videó
Link másolása
Javában zajlik a LBP 2 bétatesztje, szerencsére az élelmes és kreatív felhasználók szemérmetlenül izgalmas új tartalmakat generálnak a játék szerkesztői felületének segítségével. A játék sokszínűségéről tanúskodik, hogy a Street Fighter 2 és az FPS-ek szerelmesei sem maradnak szárazon.

A fejlesztő, Media Molecule olyan szerkesztői felületet dolgozott ki a LittleBigPlanet 2 rajongói számára, amellyel olyan alkotások is születhetnek, ami kimeríti a platform műfaját. Így történhetett az, hogy a Street Fighter 2 egy sajátos megközelítésbe került, amelyben a punkfrizurás Guile, Ken és Zangief tombol a verekedős játékból már ismerős repülőteres pályán, néhány humoros csihi-puhi keretén belül.

Akik imádják a fülledt és napalmszagú dzsungel mámorító atmoszféráját, harcedzett katonává cseperedtek a vietnámi FPS-ek által, kivülről fújják a Szakasz c. filmet, azoknak fog tetszeni a következő videó. A készítő jól vette az akadályt, igazi belső-nézetes lövöldévé avanzsált a LBP 2, annak ellenére, hogy az oldalra-scrollozós alapok megmaradtak. Van itt minden: vietkongok, szemközeli célzás és esőerdő.

A játék november 16-án érkezik az Egyesült Államokba, és remélhetőleg pár napra rá Európába is.

9.
9.
rolodinye
ez az egész a move miatt van hogy még élvezetesebb legyen használni és habár elsőre nem tűnik nagy poénnak szerintem hozni fogják az 1 élvezhetőségét
8.
8.
zsilvolgyi
7.
7.
izomkukac
4.
4.
Robbie17
Nagyon kreatív!
Olyan tekken-t csinálok majd benne.... XD
3.
3.
Top Secret
Beteg dolog de nem is rossz inkább ez a lövöldözös megvalósítás legyen a 3. részben.
1.
1.
p.balou
Az FPS nekem nem jön be, de a SF nagyon tetszik :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...