Dead Rising - lesz iPhone-os változat is

  • Írta: zoenn
  • 2010. október 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Capcom a minap felfedte, hogy tervez egy speciális kiadást a Dead Risingból, kimondottan az Apple mobilkészülékét megcélozva. Még idén karácsonykor belebújhatunk az első részből ismerős Frank West bőrébe, a történet pedig szintén az előd történetével egy időben bonyolódik majd - teljes érintésvezérléssel.

A japán kiadó nem elégszik meg a nagykonzolos változatokkal, iPhone-ra is megérkezik a zombiinvázió, egy teljesen új történeti szálat felgöngyölítő változata. Hősünk ismét Frank West lesz, aki a Willamette Mall-ban próbálja meg túlélni a járványt, s a cél érdekében minden eszközt felhasználhat majd, ami a keze ügyébe kerül.

A Capcom leszögezte, a helyszínen és a főszereplőn kívül semmi másban nem egyezik az Xbox 360-on megjelent első résszel a játék, mivel azt kifejezetten iPhone-ra (3GS és 4 - a sima 3G nem támogatott) és iPod Touchra írják. A játék jellemzője a teljes érintővezérlés és egy új történeti szál.

Az iPhone-os Dead Rising támogatja a népszerű közösségi hálózatokat is, csúfos halálunkon a Facebookos vagy Twitteres kollegák derülhetnek nagyot, ám buktánk esetén az ő segítségükre hagyatkozhatunk: a válaszolók küldhetnek nekünk egy jelszót, amit mi bepötyögve PP feláldozása nélkül éledhetjünk újjá - ha azonban túl sokáig maradunk halottak, magunk is zombivá változhatunk. Jól hangzik, ugye?

A megjelenés még idén karácsonykor esedékes.

8.
8.
aludttej
#3 : Köszönjük hogy ezt az értékes információt megosztottad velünk. A grafja amugy nem lehet rossz, ha már a phone 3g-t nem támogatja. Az a baj hogy az ipodok és iphoneok olyan mértékben fejlődnek, hogy ha veszel egyet, 2 év mulva már a játékok felét nem fogja tudni futtatni. Lehet hogy kézikonzol (is), viszont sűrűbben kell cserélni, mint a pc-t.
5.
5.
p.balou
Báttyám most akar venni iphone 4-et, nekem van touchom, lesz benne multi? akkor megyünk gyilokkolni :]
4.
4.
pjoco
Én tegnap toltam végig a PC-n k*rva jó volt! :D Overtime mód megnyílt most azt tolom!
3.
3.
Top Secret
Nnics Iphonom szóval nem érint.
2.
2.
krami
Nekem a PC-s verzió se nyerte el a tetszésemet pedig nagyon vártam.
1.
1.
Ca$h
Hááááááááát ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...