Ninja Theory - túlzásba kellett esnünk Dantéval

  • Írta: InGen
  • 2010. október 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Úgy látszik, nem egyedül a Ninja Theory vádolható Dante kinézetének elrontásával. A bűntettben részt vett az egész Capcom, sőt igazából ők erőltették rá a heroinfüggő homoszexuális pimp stílust a Devil May Cry egykoron atomi szinten tökös főszereplőjére.

Nina Kristensen, a Ninja Theory egyik fejlesztője beszélt arról, hogyan indultak el az új Dante megalkotásával. Ebből kiderül, hogy ők eredetileg sokkal konzervatívabban közelítették volna meg a témát, de a Capcom utasítására el kellett menniük a végsőkig a designnal.


Kristensen szerint rengeteg különböző koncept rajz és modell készült Dantéról menet közben, a fejlesztők mindenféle változatot kipróbáltak. Végül azonban az a verzió, amit ők szerettek volna, nem túlzottan nyerte el a Capcom tetszését: "Amikor az első terveket átküldtük a Capcomnak, azt mondták, hogy ez nem elég, sokkal tovább kell feszítenünk a húrt" - nyilatkozta Kristensen.

A Ninja Theory ugyanis megpróbálta megőrizni Dante eredeti stílusát, hiszen úgy gondolták, bűn lenne teljesen lecserélni a Capcom egyik ikonikus karakterét. Az óriáskiadó azonban láthatóan másképp gondolta.

46.
46.
rossitibi
Ennek a játéknak kb annyi köze van a Dmc-hez mint a God of warhoz vagy a Ninja gaidenhez! Tehát semmi! semmiben sem hasonlít rá! Nevezzék át és mindenki megnyugszik! Aztán ha mégis csinálnak egy dmc5-öt szeretettel várjuk,de akkor az tényleg DMC legyen!
45.
45.
Ryukian
Nekem a Bayonetta egy az egyben DMC, csak női karakter, meg egy kicsit más felépítés, de részemről ikertestvérek. Valaki itt írta, hogy a 3-hoz képest is már másképp néz ki a 4-ben Dante. Én azt egy öregedésként fogtam fel. Ami érbekesebb, hogy az 1-2ben hogy néz ki, majd aztán a háromban. De egyébként igaza volt megintcsak másnak, megkell várni, amíg megjelenik, letesztelik, aztán meglátjuk, mi sült ki belőle.
44.
44.
Jinbobo
#43: Milyen igaz! Narkós SP.
43.
43.
briandog
Rohadtul úgynézki ez a csávó mint az SP ._.
42.
42.
briandog
Én egy dmc rajongó vagyok... imádom ezt a sorozatot de ezt az elcseszést ... Hogylehet ilyen emoférget összerakni? Nem is illik a DMC hez ez a karakter. Bayonetta meg szerintem télleg jobb mint a DMC legalábbis szerintem pörgősebb
41.
41.
Jinbobo
Még ne írjuk le, lehet jobb lesz mint elődei. Mondjuk a 3-nál kizárt hogy jobb legyen. A 4-es is király volt csak az nem tetszett benne hogy egy pályára többször is vissza kellett menni. Egyébként Dante már a 4.részben is máshogy nézett ki. Legalább is a 3-hoz képest megváltozott. A Lényeg hogy majd kiderül milyen lesz. InGen leteszteli nekünk és megírja véleményét. Majd akkor kiderül. Addíg reménykedjünk egy sikeres folytatásért...
40.
40.
IceColdKillah
Én is csatlakoznék a többi negatív kommenthez. Emlékeztek hogy mi volt a Mortal Kombat-tal? Mikor belerakták a DC hősöket, a régi motorosok frászt kaptak, az eggyel későbbi generáció csak meglepődött, a célközönség meg vette mint a cukrot. Szerintem ez is ilyesmi lesz.

Bár amikor megjelent az első trailer, a Capcom fórumát szüneteltették mert sok volt az anyázás...XD Remélem észbe kapnak a Capcom-ék!
39.
39.
rossitibi
#33: Őszintén! Szívesen kiütnék 1-2 f*szfejet érte!
36.
36.
Skyer
#31: Emo = idióta, buzi, szar, nyomorék = ez a "Dante".
35.
35.
Ca$h
#33: :))))))))))))))))
34.
34.
ventrulord
Szerintem semmi gond hogy ha tényleg Dante fiatal énjéről van szó.A stílusát megtartotta bár még fiatal és hóbortosabb mint idősebb korában de hát nah . Nekem kimondottan tetszik ez a régies punk-rock stílus amit adtak neki illik a közönyös stílusához. A régi Dante "korlátozottabb" volt a kora miatt de nála már minden "csíny" elfogadható én nagyon várom és azért mert nem úgy fog kinézni még nem biztos hogy nem ismerünk majd rá, hisz csak elméletileg fiatal.
33.
33.
Adamknight
#32: Végülis szerezz magadnak egy akkora kardot, mint amekkora te vagy, vegyél két pisztolyt és egy shotit a legközelebbi fegyverboltban, a hajad fest be fehérre és vegyél fel magadra egy piros kabátot majd kopogtass be a Capcom-hoz vagy a Ninja Theory-hoz. Ha kell én is veled tartok. Aztán szétverünk pár fejet.
32.
32.
rossitibi
Tökmindegy ki mit mondd a bayonettára meg ki mit mondd erre az új fosra! Egyik sem Dmc! Azért szerettem a Dmc-t mert olyan amilyen! A stílus,a karakter a harcrendszer a helyszínek,az épületek,a mentések,a fejlesztések...mind tökéletesek voltak nekünk DMC fanoknak! Nem akarom hogy bármelyik másik szar utánzatára hasonlítson mert az már nem DMC!!!!!!! Dmc-t akarok nem mást!! Nem bayonettát meg nem nyugati retket hanem RENDES IGAZI DEVIL MAY CRY-t!!!! Ezt velem senki nem tudja megetetni!!!! Tiszta ideg vagyok!! Bárcsak tehetnék ellene!
31.
31.
Dark_Temptation
#30: emo emo emo? mindenhol ezt látom... hol van ez már emo? mond már meg... ez 1 drogos nyomorék... istenem -.-"
30.
30.
andris1464
#11 Tök igaz, srácok, nem iszonyat mindegy, hogy hogyan néz ki a csávó, ha a játék iszonyat jóra sikerül? Senki sem örül az emo gyereknek, de ha összehoznak egy dmc3 szintű játékot, én elviselnék akármilyen külsőt. De amúgy szerintem a sok negatív feedback hatására a capcom meg fogja változtatni legalább a hajának a színét fehérre.
29.
29.
Tacskoexe
Én meg eddig azt hittem, a Ninja Theory cseszte el Dantét! Hát köszi szépen Capcom, elmentek ti a jó...oda. Kicsináltátok az egyik kedvenc karakterem.
28.
28.
Yagami Light
#20: A Bayonetta a DMC-hez képest bizonyos szempontból igenis jobb lett.
Félreértés ne legyen, én nem a gagyi stílusára, meg az ellenfelek után maradó
aranygyűrűket hiányolom a DMC-ből. Hanem:
1. Minden egyes ellenfélhez egyéni kivégzések voltak
2. A Bossharcok nagyon látványosak voltak( nagydarab ellenfelek, harc közben össszeomló környezet stb.)
3. Voltak benne felvehető fegyverek (tehát nem csak saját)

Tehát, ha ezekkel megtoldanák a következő DMC-t csak az előnyére válna szerintem.
27.
27.
NinjaNorb
#24: én csak a kínaiakat nem bírom túl sokan vannakXD a japánokat bírom:D
26.
26.
savior10
Egyébként lehet én tudom rosszuk de nem úgy van, hogy ez kis buzi a fiatal Dante?
25.
25.
Blink_182
http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://bulk.destructoid.com/ul/user/4/47463-184210-DMC5toDMC2jpg-620x.jpg&imgrefurl=http://www.destructoid.com/blogs/jboking/dmc-fanboys-are-just-about-as-bad-as-sonic-fanboys-184210.phtml&usg=__P-gQw9mxxtS1D9MvNpK5AzJjh-E=&h=412&w=620&sz=82&hl=hu&start=30&zoom=1&tbnid=J2Y8zFkV0ZaSKM:&tbnh=96&tbnw=145&prev=/images%3Fq%3Ddmc%2Bnew%2Bdante%26hl%3Dhu%26biw%3D1024%26bih%3D577%26tbs%3Disch:10%2C798&itbs=1&iact=hc&vpx=594&vpy=237&dur=4553&hovh=183&hovw=276&tx=136&ty=142&ei=7LmwTKbKEcLDswbq0bHPDQ&oei=ermwTNeMDdSDswbWu-3FCA&esq=3&page=3&ndsp=15&ved=1t:429,r:3,s:30&biw=1024&bih=577


XD ezen felhorkantottam
24.
24.
metallica95
Sohasem bírtam a japánok és kínaiakat.
23.
23.
SLi
"ők erőltették rá a heroinfüggő homoszexuális pimp stílust"
Grat, a legszebb oximoron amit gamer oldalon valaha olvastam :)
22.
22.
rossitibi
Ha ennyire mást akartak,mért nem csináltak egy teljesen új játékot,új névvel!
Ezt húzzák a fa..ukra!
21.
21.
ZERO88
Ez akkorát fog bukni mint a Lost Planet 2!
Ott is megváltoztatták a játék lényegét! Az egy játékos módot!
20.
20.
rossitibi
#18: A Bayonetta a DMC-hez képest semmi! Egy átláthatatlan Szar! Ne alacsonyodjpn le hozzá a DMC!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...