C&C játékon dolgoznak a Dead Space alkotói

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A Visceral Games fejese a Gamasutrának erősítette meg, hogy a csapat új Command & Conquer játékon dolgozik. A projektről mindössze annyit árult el, hogy a megjelenése "még nagyon messze van", így az sem derült ki, hogy stratégia lesz-e az új rész vagy inkább akciójáték - a csapat profiljába az utóbbi illene bele.

Az EA Redwood Shores néven indult Visceral Games eddig nem igazán dolgozott stratégiai játékon, hacsak nem vesszük ide a The Godfather II felejthető Don's View módját. Legütősebb játékaik közé a Dead Space és a Dante's Inferno tartoznak, így mindezen szempontokat figyelembe véve, ha lehetetlennek nem is, furcsának már biztosan tűnhet az az elgondolás, hogy a csapat Command & Conquer játékot fejlesszen. Persze egyelőre nem tudni semmit a játékról, könnyen előfordulhat, hogy akciójáték, és nem stratégia készül a srácoknál.

"Mindenki úgy érzi, hogy egyetlen csapat tagja. A DICE-ra az FPS-eik, mint például a Battlefield-játékok kapcsán gondolunk, a Bioware a szerepjátékairól ismert - mi azt próbáljuk elérni az akció zsáneren belül, amivel az EA korábban nem rendelkezett" - mondta Nick Earl, a csapat fejese, és lássuk be: mindez nem úgy hangzik, mintha a Visceral stratégiai játék fejlesztésén törné a fejét.

Az EA korábban a Los Angeles-i csapatát bízta meg egy Comman & Conquer FPS fejlesztésével, a PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készülő Tiberium fejlesztését azonban később leállították. Bízzunk abban, hogy ez a projekt révbe ér majd!

8.
8.
shooter1234
Én igazából egy Generals2-nek örülnék, de egy C&C FPS is jó lehet.
7.
7.
Mortician
#6: Nem vagy egyedül. :D

ON: Kíváncsi leszek erre a projectre. A Visceral engem a Dead Space-szel és Dante's Inferno-val megvett kilóra. Bízok benne, hogy ezúttal is készülnek valami ütőssel. :)
6.
6.
The Lone Drow
#5: Már régóta figyelem Top Secret spamolását minden hírnél :D

Amúgy egy tps-nek nagyon örülnék, a Tiberium is szvsz jónak alakult, kár azért is
5.
5.
Oliv3r
#4: micsoda? azt sem tudni milyen játék lesz, de nem tűnik rossznak? LOL

egyébként remélem valami fps vagy tps akció lesz, a C&C világát tök jól fel lehetne használni.
4.
4.
Top Secret
3.
3.
NinjaNorb
reméljük a csonkítást áthozzák a dead spacebőlxD
2.
2.
Kocsis92
hehh, várjuk nagy nagy szeretettel:D ami lényeg h mindenképp legyenek járművek. szét akarom szedni egy mamuttal az egész nod birodalmat plusz orcából szeretném osztani az áldást:D
1.
1.
Skyer
Igazán jöhetne egy jóféle C&C fps.. NOD-al írtanám a GDI-t :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...