Fable III - ingyenes extrák az új példányok mellé

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A használt játékok helyett logikus módon az új példányok vásárlására ösztönzi a játékosokat a Microsoft: a Fable III-hoz kapott egyszer felhasználható kódokkal különféle extrákat oldhatnak fel a játékosok. Az új rész jövő héten érkezik, utoljára még kaptunk egy hangulatos in-game jelenetekkel teletűzdelt videónaplót is.

Ingyenes extrák járnak a Fable III új példányai mellé, jelentette be a Microsoft és a Lionhead. A játékhoz kapott egyszer felhasználható kóddal olyan speciális holmikhoz juthatnak a játékosok, mint a Raise Dead potion, a Slow Time potion, a női és férfi formában egyaránt elérhető Scot felszerelés, a Highlander tetováláscsomag és a Red Setter kutyafajta.

A játék Európában október 29-én jelenik meg Xbox 360-ra, s már a megjelenéstől fogva több DLC is elérhető lesz a játékhoz, igaz, ezek beszerzéséhez nem feltétlenül elég Microsoft Pontokat vásárolni: a regény megvásárlásával egy új fegyvert oldhatnak fel a játékosok, míg az előrendelők egy extra küldetést kapnak, amelyben például egy általunk elképzelt falulakó létrehozására is lehetőség nyílik - hovatovább létezik gyűjtői verzió, amelyhez minden bizonnyal a most bejelentett újdonságok is járni fognak.

7.
7.
givi6
a 1-t is majdnem valahola végén megakadtam..
de a kettőt kijátszottam és remélem ebben már ez csak jobb lehet....
6.
6.
turleysqt
2:neeeeeee,akkor megint megkell keresnem a boxot a padláson T_T
4.
4.
Top Secret
Jó dolog hát sajna a pc mindig késik lásd GTA 4.
3.
3.
TEEBEEX360
Ez zsír lesz.Remélem hogy jobb is lesz mint a 2. rész mert azt már igencsak untam a vége felé.
2.
2.
Killerbee
#1: Valami jövő év márciusát hallottam innen-onnan.
1.
1.
hedzsooo
..T`om, h jon PC-re is, de pontosan mikor is majd ? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...