Monster Island - a meg nem valósult játékötlet

  • Írta: InGen
  • 2010. október 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Irrational Games még májusban osztotta meg a nagyközönséggel azt a játéktervet, amiből végül a Bioshock lett, most azonban egy olyan játékötletet mutatnak be, amit 2001-ben találtak ki, ám sajnos sosem készülhetett el. Ez lett volna a Monster Island, konzolokra!

Amit az Irrational Games megosztott a nagyérdeművel, az az úgynevezett "pitch", ami általában az eladni kívánt termék leírása egy mondatban, majd egy rövid bemutató, ami felkeltheti a befektetők figyelmét. Amerikában az esetek nagy többségében így adnak el film- és játékötleteket, s mi most beletekinthetünk a Island eredeti pitch-ébe.


Az egymondatos pitch így hangzik: "A Rampage találkozik a Black and White-féle szörnyekkel egy teljesen elpusztítható környezetben." A  Island lényege az lett volna, hogy a játékos megszemélyesítheti a klasszikus szörnyfilmek főszereplőit (pl. Godzilla), és elpusztíthatja vele a várost, és kiirthatja a lakosságot. Vagy pedig belebújhat a jófiúk bőrébe, és irányíthatja a szörny elfogására küldött egységeket, például a rendőrséget vagy a katonaságot.

A pitch 20 különböző szörnyet, saját szörnyépítő editort, többjátékos üzemmódot és más érdekességeket mutat be. Mindezt a készítők Xboxra vagy PS2-re tervezték, 2003-as megjelenéssel és 2,5 milliós költségvetéssel. Akit érdekel a teljes dokumentum, az Irrational Games hivatalosan oldalán megtalálható.

4.
4.
zsilvolgyi
3.
3.
Teuton
#2: azt hiszem mindkettőnknek szemészhez kéne menni ha ugyanarra gondolunk :P
2.
2.
wildláma
#1: rókával mint godzilla?
1.
1.
adriano28
nem lenne amugy ez rossz ötlet, ha pcre megcsinálnák akkor az faxa lenne
régi vágy hogy leromboljam 1 majommal (king kong) vagy egy rókával mint godzilla
kiírtani new york lakosságát + szét zuzni a várost
vagy mondjuk csinálhatnának egy prototype 2 -t is amibe 1 óriással is lehessen menni v vmi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...