F.E.A.R. 3 - halottak napja előtti paraelőzetes

  • Írta: InGen
  • 2010. október 30.
  • Videó
Link másolása
A sokat halogatott F.E.A.R. 3 épp a héten kapott végleges megjelenési dátumot, s mivel közeledik halloween és a halottak napja, a készítők valószínűleg jónak látták, ha gyorsan beparáztatnak minket. Erre megfelelő eszköz egy új előzetes, a klasszikus F.E.A.R.-elemekkel.

Minden F.E.A.R. rajongó számára örömhír, hogy a héten végre kiderült, mikor is vehetjük kezeink közé a legújabb epizódot: a pontos megjelenési dátum március 22-e, bár addig még biztos kapunk pár előzetest. Például olyat, mint ez mostani, amit csak három részletben mertem végignézni.

15.
15.
Én a feartól általában inkább csak ideges és frusztrált leszek :)
14.
14.
yakuza07
serbus-mindenki-Bloody Death,nem akarok startolni a csajodra:) de cakk pakk osztom amit írtál.nagyon dícséretes,hogy játékrészenként több mint érezhetö változtatások fejlödésekkel szaratják a kicsi játékosemberkéket:)had jöjjön mááá
13.
13.
Bloody Death
Már nagyon várom ezt a gémet. Jónak igérkezik és ez idáig is mindegyik videó tetszett róla. Az I-II részek is nagyon közel állnak hozzám. Lehet, hogy azért, mert az egész játék történelemben lévő csajok közül pont az Alma tetszik. A többi meg nemis érdekel, és lehet, hogy ezért elfogultnak tünök, de Alma-ból még többet és többet akarok. :):):)
De viccet félre téve, a II rész ténylegesen sokkalta jobb lett, mint az első, és ha anyi változtatást csinálnak a III. részében, a másodikhoz képest, akkor tényleg nagyon remélem, hogy ütös lesz, és nem kell benne csalodnom.
12.
12.
hedzsooo
A F.E.A..R. 1-2 bejott, az elso resz kiegjeit mondjuk kihagytam, mert nem sok jot hallottam roluk. A 2 fo resz tetszett, varos ez a 3-ik is, ugy tunik most.
11.
11.
szabovagyokk
nekem az Alan Wake is éppen eléggé fosatós, ezt kipróbálnám rámenne a szívem :D
10.
10.
zsilvolgyi
Klasz. de az előző részek nem jöttek be.
9.
9.
falselight
nem tudom, hogy az emberek miért fanyalognak annyit a második rész kapcsán, majdnem minden tekintetben jobb az elsőnél, talán csak fosatós jelenetből van kevesebb benne. az első szerintem marha monoton volt, a feladatok is idegesítőek voltak, az ilyen indítsd be a liftet, hogy felmehess a tetőre, majd menj vissza a földszintre, hogy utána ismét fel liftezhess a tetőre missziók nálam elég rendesen kiverték a biztosítékot anno.
8.
8.
drat576
az 1 eléggé bejött aztán valahogy a 2 már nem annyira de ez remélem felteszi az i-re a pontot
7.
7.
battlefist2193
Ez az én verziom, csak találgatás!
6.
6.
battlefist2193
Én nem játszottam az elődőkkel és nemértem a sztorit a 3. résznek. Ezért vki magyarázzal ell, vagy javitson ki!! Azt vágom, hogy Alma kicsoda, de a többi homály. És akkor most ez a alma a Fő karakterek anya? :o És van a main kari (mi) és van a tesonk, az aki a videioba folyamatosan beszél,és sok-sok különleges képeségelyik vannak, tehát aféle paranormálitlanok :D
De ha mi ilyen különlegesek vagyunk, akkor most miért kell félni a játékba?? Nem értem!
5.
5.
arshavin23
Imádom a F.E.A.R játékokat,eddig az első,és a második része is baromira tetszett,és ezt se fogom kihagyni,szívesen játszanék már vele,de arra még kicsit várnom kell..:)
4.
4.
Top Secret
Állat én se toltam még F.E.A.R-t de ezt ki kell próbálnom.
2.
2.
adriano28
eddig egy fear-al sem játszottam :S
De most ideje lesz elkezdeni, mer ez téll faxa vidi voolt
1.
1.
tjames
Hát ez nagyon odabasz!
Sokkal jobb, mint az eddigiek! Parás, pörgős, látványos....SZUPER
Pedig eleddig nem igazán fogott meg, de ez most nagyon jó előzetes lett!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...