Mindjack - itt a legfrissebb trailer

  • Írta: zoenn
  • 2010. november 3.
  • Videó
Link másolása
Az idei E3-on leplezték le a Square Enix új játékát, amelyben a kiadó új vizekre evez és eleddig ismeretlen koncepcióval kavarja fel a TPS-ek állóvizét. Egy ideje csend honolt a project felől, ám most egy vadonat új trailer bukkant felszínre, amely a vizuális effektusokat hivatott prezentálni.

A Mindjackben nem csupán egymás belének kitaposása lesz a cél, hanem az, hogy kis nanorobotok felett vehetjük át az irányítást, amivel számítógépeket hackelhetünk meg, illetve más játékosok agyába férkőzve a saját malmunkra hajthatjuk a vizet. A tűzharc mellett a játék a közelharci ütésvágásokat is előnyben részesíti, szóval kellemes kis sci-fi akciójátéknak tűnik.

A megjelenés 2011. január 18-án esedékes Xbox 360-ra és PS3-ra.

13.
13.
Teuton
Hatalmas lehetőségek vannak a játékban első ránézésre, ha csak egy kis részét jól kihasználják akkor már nagyon komoly durvulás lesz.
12.
12.
Bloody Death
Hát nem tudom. Érdekesnek tünik, de enyitől nem fog felkerülni a listámra, mert átlehet venni bárki felett az irányitást. Szeretem a sci-fi cumókat, de nem tudom, olyan furcsa számomra ez. De csak akkor lehet teljes mértékü véleményt kialakítani, ha már legalább egyszer kitoltam.
Ergo, ha megmozgatja a fantáziámat, az elkövetkezö videók erről a gémről, akár lehet arról is szó, hogy megveszem.
Majd meglátjuk. A vak is ezt mondta. :) XD
11.
11.
givi6
ez csak egy ugyan olyan lövöldözös játék mint a többi :I
az hogy akis nanorobotakkal elveszed a másik agyát abban semmi különös nem lesz...
sztem nem éri meg, csak ha jo lesz :)
10.
10.
PolluxHUN
#6: King Arthur-al, Oblivionnal, Silent Hill-ekkel nyomom úgyh nem igazán sorolom magam a kommersz gémerek közé. Az h egy trailer alapján nem sok fantáziát látok 1gammában 1teljesen szubjektív értékelés, ettől még csalódhatok kellemesen. Az viszont tény h a 1játék attól még nem igazán lesz újdonság h több karakter felett vehetjük át az irányítást, sőt még egyenesen lehet pocsék is lásd Cb: Jericho
9.
9.
.LnB
A Square neve biztosíték, de engem sem fogott meg így elsőre. Ez multi lesz?
8.
8.
Szerintem meg pont halál egyszerű lesz, de most nem ezen van a hangsúly.
(Én pl. a mai napig a NOLF első részét szeretem a legjobban pedig az 2000-es és mai szemmel igencsak csúnyácska, de mint story mesélést, hangulat fenntartást, pályatervezést tekintve szerintem a maiak sokat tanulhatnának belőle!)
Ami a problémám, hogy ez valahogy olyan mű, ahogy a karakterek mozognak, reagálnak az valahogy "furcsa", olyan mintha aludna az egész játék --> ezért mondom, hogy valami nincs vele rendben!
7.
7.
tabu3x
Az biztos, h nem egy kő egyszerű játékról van szó, s mint ilyen, a legtöbb ember számára nehezen lesz feldolgozható:-)
6.
6.
wildláma
ebben nem láttok fantáziát, mag gagyi meg stb stb. nézzetek már körül emberek. ők legalább nem a megszokott szart rakják le arra az asztalra ahol eszünk. Nem az van hogy jaj most kapsz egy csókát és azzal minnél többet kell ölnöd. nem ők már valami máson gondolkodnak. szerintem nagyon is egyedi, és jó ötlet.
5.
5.
PolluxHUN
jaja kicsit szánalom gyanús....nem igazán látok benne fantáziát.
4.
4.
Oliv3r
valamelyik iállításon már voltak gameplayek meg miden...elég gagyinak tűnt, meg nagyon szürke a képivilága...
3.
3.
Nem tudom megmagyarázni miért, de nekem bukásgyanúsnak tünik az egész. Olyan mű, hiteltelen és bénácska, így gyerekesen ....
2.
2.
p.balou
Tuttiii vétel! Baszott komoly!! 100% hogy megveszem! Sőt, pont lesz akkor papírom szóval...ZSÍR!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...