Assassin's Creed: Ascendance bejelentve

  • Írta: zoenn
  • 2010. november 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubi Workshop újabb mellékággal örvendezteti meg az Assassin's Creed széria rajongóit. Az Ascendance egy vérbeli animációs film lesz, így a bérgyilkos klán történetének újabb mélységei kerülnek felszínre, egyáltalán nem ismeretlen főhőssel. Teaser már van, megjelenési dátum még nincs.

Azt már régóta tudjuk, hogy a franciák szerint az Assassin's Creed nem szorítkozik csupán az évről-évre jelentkező videojátékok keretei közé. Kaptunk már élőszereplős filmet is Lineage címmel, valamint pont a napokban kerül a boltokba a The Fall névre keresztelt képregényfüzet első darabja, amit vélhetőleg több is követ majd.

S az sem egyedi eset, ha egy sikervárományos játék animációs mellékágat is kap, gondoljunk csak az EA-féle Dante's Infernora! Most pedig a Ubisoft is beáll a sorba, az Ascendance szokatlanul komor, borongós hangulatot ad vissza, bár részletes bejelentéts nem kaptunk még róla, a franciák csak annyit nyilatkoztak, hogy "ez nyilvánvalóan nem egy videojáték". További részletek hamarosan!

11.
11.
Punker
Ebből nem sok minden derült ki.
9.
9.
demon68
ebből sokat nem tudtunk meg, de AC úgyhogy biztos jó lesz. legyen olyan ötletes a sztori mint a játéké
8.
8.
adamsfamily
#7: Meg koreaiak is besegíthetnének nekik,jó pár olyan koreai animátor csapat van ami elég szép munkákat ad ki a keze közül.
7.
7.
Mortis
A Trailer-ből nem sok minden derül ki. De amúgy, nagyon tetszik. A Dante's Inferno és a Halo is tetszett. Remélem besegítenek a japán barátok és ehhez is hasonló szellemiséggel nyúlnak hozzá: A különböző stúdiók, különböző stílusaira gondolok. :)
5.
5.
NECROSMOKE
Jól néz ki.
A Dante isstetszett de ott 3 féle alkotótól volt,amelyikből 1 nem jött be nekem annyira.
4.
4.
exonic
Remélem egy AC sorozat van készülőben :P :)
3.
3.
Top Secret
Én is várom az AC sorozat nagyon el lett találva.
2.
2.
Dw
Várom, mint a WoW filmet:P
1.
1.
xICEMANx
Nah már alig várom, a Dante's Inferno-s is kedvencem lett :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...