Fényképek a Budapest Gameshow 2010-ről

  • Írta: Daks
  • 2010. november 11.
  • Rendezvény
Link másolása
Két nap a legújabb és legjobb játékok varázsában. Az idei Budapest Gameshow többszörösen is különleges volt, a helyszínen bárki kipróbálhatta a Kinectet, illetve a Microsoft bejelentette: Magyarországon is elstartolt az Xbox LIVE. A fényképekért tessék kattintani!

Volt Kinectimals, Kinect Sports, Kinect Adventure, Dance Central, Fighters Uncaged, Medal of Honor, The Sims 3, Need for Speed: Hot Pursuit, F1 2010, Halo: Reach, FIFA 11, Starlap Játékok, rengeteg akciófigura, újság, ingyen poszter, mindenféle ajándék és persze rengeteg gyönyörű nő. Rövid szöveges összefoglalónkat hallottátok, következzenek a fotók!

21.
21.
torppapa5
#19: Szerintem is jó volt, én jobban éreztem most magam mint a tavalyin, ha ki akartál próbálni egy játékot akkor nem az volt hogy 3 óra múlva sem mehettél oda mert ugyan az a srác volt ott és nyomta folyamatosan, itt igen is rájuk szóltak hogy légyszi hagyd hogy a többiek is kipróbálják. Jogosan. Nekem most például akkor szóltak amikor sorra kerültem és elkezdtem bowlingozni a Kinect-tel, hogy túl hosszú lenne egy meccs ezért csak a feléig játsszuk le, de egy pillanatig nem ellenkeztem, azért voltak ezek a Kinect-ek itt hogy MINDENKI kipróbálhassa.
20.
20.
air 2
Én vidéki vok,a haverral szoktunk menni ilyen rendezvényekre,de ő csak hétvégén ér rá.A tavalyin ott voltunk,ezt ki kellett hagyni. Nagyon sajnáltam.Gratulálok a rendező-szervezőknek hogy így elbaszták az időpontot.(gondolom azért,egy ilyet összehozni biztos rohadt sok dolgon múlik)
19.
19.
Bumbi_King
Én is voltam csütörtökön sztem tök jó volt... MoH-val nyomtam 1 fél órát MFS-sel is kb annyit CoD-dal 1 órát HALO:REACH-hel csak 15 percet mer az nagyon nem jött be, néhány kincet játékot (Cod-ra nem mellesleg fél órát vártam hogy odajussak...) meg hoztam Cod-os posztert és kb-ennyi
18.
18.
zsilvolgyi
Szerencsések akik eljutottak...
17.
17.
Scoo
#4: Egyetértek veled. Hétköznapra rakni egy ilyet nem épp bölcs dolog.
16.
16.
Quent1n
Szerdán nyitásra ott voltam és bizony voltunk szép számmal. Jól csinálták belépő+hétköznap rulz. Így legalább oda lehetett férni mindenhez kényelmesen. Annyi, hogy szerintem a nagy helyet nem sikerült megtölteniük igazán "élettel" és több program kellett volna mert picit vérszegény volt.
15.
15.
InGen
#8: Ejnye! :)

Azért a Konzol Magazin pólós csajok jók voltak szerintem, meg volt egy kis tündérke, aki az NFS stand mellett állt rendőrös felsőben :)
14.
14.
galmat
Most nem azért, de a Kinectet a Westendben a Media Marktban is ki lehet próbálni, ma voltam ott. Egy 274 cm átmérőjű irdatlan nagy LCD tv-n ráadásul, aminek az ára úgy 20 millió forint körül mozog. Szóval, akit érdekel, érdemes benézni, biztos ott lesz még egy darabig.
13.
13.
tjames
hol vannak a kért popsi- és mell torzók heee????
12.
12.
wildláma
a képek alapján eléggé csőlátása van a nagyérdeműnek, csak a képernyő, semmi más ... inkább mentem volna a szerencsekerékhez és a csajokkal beszélgetni de ... mind1 ez nem az én világom :D
10.
10.
Giga0509
#7: Azért annyira nem volt szar.Ki lehetett próbálni a Kinectet,az új codot,medal of honort,új NFS-et (ami egyébként kib.basz.ttul jó,tiszta Burnout),Fable III-at,új fifát stb.
9.
9.
Giga0509
Amúgy a képen csíkos pulóverben azt hiszem én vagyok :D
8.
8.
Giga0509
Ott voltam :D láttalak is titeket,Daks és InGen.Csak mire odamentem volna köszönni addigra eltűntetek.
7.
7.
bzsp
semmiről nem maradt le senki, FOS volt! 1,5 óráig voltam ott utána inkább hazamentem...
6.
6.
Qka19
Jövőre elmegyek én is.
5.
5.
Top Secret
Én se tudtam kimenni hétköznap miatt fogadni mernék jövőre hétvégén lesz.
4.
4.
galmat
A program nagyon ígéretes volt, NA DEHÁT hétköznapra szervezni ilyet??????
.... Óriási öngól a szervezőktől... Majd tanulnak belőle.
3.
3.
renato999
de kevesen voltak !! Tavalyin ott voltam ( Idén nem tudtam menni mert ugye hétköznap volt) és ott 5x ennyien voltak ! Meglátszik, hogy hétköznap volt, és nem volt ingyenes !
2.
2.
Pukhi-zik
1.
1.
M3rcy
Kár, hogy nem tudtam menni. Na majd vasárnap a Corvinban :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...