Erősebb történet a Killzone 3-ban

  • Írta: InGen
  • 2010. november 16.
  • Érdekesség
Link másolása
A Killzone akcióban mindig is erős volt, de a történet valahol inkább csak meghúzódott a háttérben. A Guerrilla Games ezen szeretne változtatni a harmadik részben, s igyekeznek majd tényleg az előtérbe tolni a sztorit, hamarosan kiderül, mekkora sikerrel.

Azt hiszem, abban egyetérthetünk, hogy a történet egy FPS játék esetében is nagyon fontos. Azt hiszem abban sem lesz túl nagy a vita, hogy a Killzone sztorija sosem volt éppen a legjobbak között. Korrekt volt, de messze nem volt annyira jó, mint amennyire lehetett volna. Nos, a Guerrilla Games hallotta a rajongók panaszait, és a harmadik részben felpumpálják a forgatókönyvet.


A Killzone 2-ben főleg az elcsípett apróságok alapján lehetett összerakni a teljes képet a sztorival kapcsolatban: "Például ha meghallgatod a helghastok párbeszédeit, akkor rájössz, hogy ők nem is tartják magukat rosszfiúknak. Az ő szemszögükből az ISA üldözi a durva imperialista nézeteit, ők pedig csak a saját érdekeiket védik" - mondja Steven Ter Heide, a játék producere.

Ennek ellenére azért a folytatásban jobban előtérbe tolják majd a történetet. "Többet akarunk mutatni a helghastok oldalából, az ő motivációjából. Most, hogy Visari kikerült a képből, több lehetséges utód is felmerült a Helghast Tanács élére."

7.
7.
zsilvolgyi
6.
6.
mark825
nem tom én most viszem a K2-t végig nem, rossz de rövid sztem. Remélem hogy a K3 sokkal hosszabb lesz.Szeretem a jó storyt egy játékba de például a KILLZONE 1-2 nem azért tetszett mer a story hanem mer AKCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ.
5.
5.
Folti90
#3: Úgy volt beállítva, félre lett értelmezve:( A kiugrás nem sikerült Mo.-nak. De ha egy ország legyőz egy másikat (amelyik harcolt ellene), azt nem felszabadítja, hanem elfoglalja. De vége a töri órának :) A Killzone 1, 2 Kurv@ jó game, ha még egy sztorit is hozzácsapnak a K3-hoz akkor überzsír lesz!!!


Ui.: RUSZKIK HAZA
4.
4.
Top Secret
#1: Ebben egyet értek én se azért vettem meg a 2 mert a története tetszett.
3.
3.
V1SoR
#2: Miért, szerinted úgy gondolkoztak, hogy ők a rossz fiúk ? A ruszkik is úgy voltak beállítva sokáig, hogy ők a felszabadítók, csak itt maradtak még pár évig :)
2.
2.
simon 555
"Például ha meghallgatod a helghastok párbeszédeit, akkor rájössz, hogy ők nem is tartják magukat rosszfiúknak. Az ő szemszögükből az ISA üldözi a durva imperialista nézeteit, ők pedig csak a saját érdekeiket védik"

lol:D
ennyi erővel ugyan ezt mondhatta volna hitler is....
de persze tudom,hogy ez csak 1 játék de azért van hasonlóság.
1.
1.
HeSiKe
Hát a K2-nek télleg nem volt vmi húúúdefasza sztorija .... Bár engem nem nagyon érdekel csak akció legyen . :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...