iTunes-rivális szolgáltatással bővül a PSP

  • Írta: zoenn
  • 2010. november 25.
  • Hír
Link másolása
A Sony részletesen felfedte, hogy a közelgő PSP-frissítés legfőbb célja az lesz, hogy előkészítsék az utat a Music Unlimited szolgáltatás számára, amely voltaképpen hasonló finomságokkal kecsegtet, mint az Apple megoldása, az iTunes. A felhasználók több millió zeneszám között válogathatnak majd.

Habár  már az egész világ a közelgő PSP2 hivatalos infóit várja, a Sony nem hagyja cserben első generációs zsebkonzoljuk tulajdonosait sem. Hamarosan elérhető lesz egy újabb ikon a PSP XMB menüjében, amellyel digitális zenei szolgáltatáshoz juthatunk, így a felhasználók hozzáférhetnek több millió dalhoz. A japánok szerint még nincs meg a szolgáltatás indításának pontos dátuma, így a zene szerelmeseinek egyelőre be kell érniük a puszta ténnyel, miszerint handheldjük ideje még nem járt le.

A Qriocity alá tartozó Music Unlimited szolgáltatással bármikor letölthetjük kedvenc számunkat a személyes könyvtárunkba, ám barátaink egyedi hallgatási szokásaiba is belepillanthatunk. A közelgő PSP-frissítés egyébként újabb fejlesztéseket hoz a rendszer Media Go alkalmazásában, így már PC-n is menedzselhetjük tartalmainkat, valamint a felhasználói felület is kap némi löketet, és fejlett képszerkesztői eszközökre is lehet számítani.

1.
1.
NECROSMOKE
Ez érdekes lesz.De megfogják változtatni az XMB teljesen?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...