Devil May Cry - így változott meg Dante

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 29.
  • Videó
Link másolása
A rajongók óriási felháborodással fogadták, hogy a Capcom drasztikusan megváltoztatta a Devil May Cry főhősének külsejét, a kedélyek valószínűleg mindaddig nem is fognak lecsillapodni, míg a DmC meg nem jelenik, és nem bizonyítja a rátermettségét a Dante-fanok kielégítésére.

A Devil May Cry-sorozat munkálatait négy rész után egy külföldi brigádnak, a brit Ninja Theory-nak szervezte ki a Capcom, aki - állítólag neves szakemberek nyomására - nem volt rest rebootolni a sorozatot. Az egyelőre DmC címen futó projekt azonnal levágta a biztosítékot a rajongóknál, kiváltképp Dante külsejét illetően: az egykori őszhajú keményarcból vézna, töppedt tinédzsert varázsoltak a srácok. Összefoglaló következik a "beavatkozásokról".

Dante a februárban megjelenő Marvel vs. Capcom 3-ban még a régi külsejével tér vissza, hogy rendet tegyen Pókemberék között. Alig várjuk!

78.
78.
SilentHun
Hogy lehet el..szni egy ilyen király gamet? (hát így)Ez 1 el..szott DMC,nincs Dante,csak egy baba arcú divat p.cs.Én 1 3 és 4 részt imádtam,de ettöl hányingerem van.lehet bámilyen full graf,bármilyen látványos mozdulat ha,nem Dante-val harcolsz nem DMC ennyi.
77.
77.
eximmice
nagyon nagyon megköszönném annak aki tudja a szám címét a video alatt!!! :)
76.
76.
NinjaNorb
#75: ezt nem értem én se hogy 1 ilyen játékba mért pont ilyet raknak beXD
75.
75.
rossitibi
#74: Hát ezek a tinilányok... :) Viszont Dantéval nem a tinilányok fognak játszani úgyhogy még mindíg nem értem a dolgot! A hosszú hajjal nincs bajom! Rambo-nak is hosszú volt mégsem nézett ki úgy mint egy emo-s! :)
74.
74.
NinjaNorb
#73: a legtöbb emos fiú csak simán divatmajom meg max lányosak (metroszexuálisak) ugye vasalt haj lányos gatyák ettől meg nem buzik vagy ilyesmi ez még az a kategória ami még elmegy max azt gondolod hogy úristen hogy nézel kixD csak hát igen már ott is érdekes valamixD nekem is hosszú a hajam de nem mosom naponta meg nem vasalgatom hogy a képembe lógjon:D am azért van ilyen sok emo mert a tinilányoknak ez jön be és így könnyebb a bugyijukba másznixD
73.
73.
rossitibi
#71: Ez így van! Manapság már divatból is buzulnak! Én nem tudom de szerintem az emosokban is van valami ferde hajlam! Én rosszul vagyok tőlük! Gondolom capcoméknál is divatba jött...
72.
72.
Adamknight
#62: A biblia is kimondja: "Isten megteremtette az embert, saját képmására, az Isten képmására teremtette őt, férfinek és nőnek teremtette őket. Isten megáldotta őket, Isten szólt hozzájuk: "Legyetek termékenyek, szaporodjatok, töltsétek be a földet és vonjátok uralmatok alá." Nem mintha nagyon vallásos lennék (tulajdonképpen én középréteg vagyok, hiszek egy magasabb lény létezésében, de templomba nem járok). Ha ezt vesszük alapul, akkor kiderül, hogy az ember valójában akkor válik egésszé, ha egy FÉRFI és egy NŐ párosodik. Tudtommal a buzik még nem képesek gyereket szülni. Szívem szerint elkülönítenem az összes "más" embert egy külön szigeten had *asszák egymást ha akarják. Előbb utóbb úgyis kipusztulnának, mert nem születnének utódaik.

Szegény "régi" Dante forogna a sírjában, ha meglátná, hogy mit csináltak vele a capcomosok :S
71.
71.
NinjaNorb
#62: Csak szimplán annyi a buzikkal a bajom hogy régen ez szégyen volt és ha valakinek ilyen hajlamai voltak akkor az nem verte nagy dobra az ilyenekkel semmi bajom nincs viszont ma már erre büszkék és már nem azért legyünk toleránsak meg minden de az ilyen buzi felvonulást meg egyebeket engedni chhh és még mindig fog tovább süllyedni ez a retkes társadalom...
70.
70.
rossitibi
#69: Nem tudom láttátok-e ezt a peticiót! Nem vesztünk vele semmit! Hátha ér valamit! Írjátok alá ti is!
http://www.petitionspot.com/petitions/Dmc/
69.
69.
keiji maeda
nem csak a neve ugyanaz mert ha a fülem nem csal meg a hangja is ruben langdon :S akinek imádom a hangját az elöző dantenak tökéletes is volt deh ahogy most kimondja hogy my name is dante és látom mellé ezt a karakter majdnem elsírom magam :S
68.
68.
Mortician
#67: Pedig a szériába nem tartozik bele. Első része a sorozatnak már van, az ötödik meg ez semmiképp se lehet. Maximum egy második első rész, de az meg már új szériát jelent.

Az, hogy ezzel mennyire járnak a nép kedvébe, majd kiderül a megjelenés után. A rajongókat lehet, hogy szemen köpték, de nem csak DMC fanokból áll a játékostársadalom. Lehet pont azokat akarják ezzel megcélozni, akik eddig távol maradtak a sorozattól...

Ezzel két dolgot tehetsz. Vagy felismered, hogy hiába tűnik annak, ez nem Devil May Cry, és megpróbálod nem a korábbiakhoz mérve értékelni. Vagy továbbra is hevesen ellenzed, leszarod, hogy egyáltalán létezik, és élvezed tovább azokat a DMC-ket, amik miatt megszeretted a sorozatot.
67.
67.
rossitibi
#66: Mindenki tudja hogy a DMC Devil May Cry! Meg még a neve is Dante! Ez egy hülye kifogás hogy nem tartozik a Dmc szériába! De annyi a kifogás tőlük is,annyit magyarázkodnak,ahelyett hogy a nép kedvébe járnának! Már nem azért de őnekik kéne kinyalni a mi seggünket hogy megvegyük a hülye játékaikat! Erre belénktaposnak ezzel a szarral! Ha be vagy indulva egy bombanőre és tukmálnak helyette egy 80 éves transzfesztita 200kilós állatot..hát nem tudom..végül is csak a külső változott meg,de hidd el jó lesz...na hát velem ezt nem etetik meg! Én attól félek ha ezt beveszi az emberek gyomra akkor majd ennek lesz folytatása és soha többé nem kapunk igazi DMC-t!
66.
66.
Mortician
#64: Ahhoz képest mégis minden második hozzászólás erről szól. Nem azt mondom, hogy jobb ez a karakter, de kevesen vannak, akik a buzizáson kívül többet is írtak a hozzászólásukba.

Egyébként érdekes szituáció. Ez egy reboot, nem Devil May Cry. Már a TGS-es hír óta tudja mindenki, hogy ezt a játékot még csak nem is Devil May Cry néven emlegetik, hanem szimplán csak DmC-ként. Nem véletlenül... Ergo, a két játék egyáltalán nem ugyanaz, a karaktereknek is csak a neve azonos. Igazán kezelhetnétek ezt másik játékként. Akkor lenne itt igazán probléma, ha a cím után még egy ötös is szerepelne...
65.
65.
rossitibi
#64: Ennyi! plusz hol vannak a gótikus épületek meg az a fasza környezet?Mi ez a hülye kamera meg tv? Nekem a fűrész film ugrott be egyből róla! Vagy egy hülye zombis horror! És Démont látott valaki a bohócokon kívül?Fáj nekem is hogy rátették a dmc nevet!
A Collectionról meg nagyon hallgatnak! Pedig tavaly szeptember 8.án olvastam róla először! Na azzal én is ellenék mire megjönne a DMC 6 vagy egy normális 5!
64.
64.
keiji maeda
deh most vonantkoztassatok el attól hogy emó meg buzi stb.... nem erről van itt szó kérem szépen!!!! HANEM ARRÓL HOGY EZ NEM DEVIL MAY CRY ENNEK EGY MÁS CIMŰ MÁS NEVŰ JÁTÉKNAK , KARAKTERNEK KÉNE LENNIE!!!!!!! enyi.
63.
63.
Mortician
#57: Csak baromságokat beszél, nem érdemes foglalkozni vele.

#58: Én se igazán értem mi ez folytonos buzizás meg emozás... Egyik se igaz rá külső alapján. Az más kérdés, hogy nekem se szimpatikus a figura, de annak egész más oka van...
62.
62.
rda1991
#46: Az emberrel van a baj, a sztereotpiával, a komplexusokkal, azzal hogy az ember nem bír kimászni a dobozból amibe a szülei meg a társadalom bele rakták. Pedig az ember igazi büszkesége az hogy képes felülkerekedni az állati ösztönein, képes más lenni!

Nem adtál referenciát amivel alá tudnád támasztani hogy a homoszexualitás betegség, de még ha találnál is, nincs objektív megegyezés ebben a témában. Legfeljebb kihalásznád azokat az állításokat amik neked megfelelnek.

Ki vagy te hogy megmond mi a normális? Nézz körül, az ember alápjában úgy nem normális ahogy van. De még ha betegségnek is vennénk, akkor is mi a baj vele? Amikor tolókocsist látsz oda mész hogy kirugdosd a tolókocsijából? Amikor ferdeszájú fogyatékost látsz, lehüjézed és terorizálod? Nem? Akkor egy "homárt" miért kell?

Nem játszottam a DMCvel, nem ismerem Dante karakterét, ezért csak annyit mondok hogy én sem vagyok oda azért ahogy fölöslegesen beállítanak egy sztereotípiát a homoszexuálisokról, azzal hogy egy bizonyos stílust preferálnak és mutogatnak a világnak. De az hogy valaki olyannyira agyilag lusta, hogy netudjon a sztereotípiákon kívül gondolkozni és aszerint ítélni amit megismer, az bűn a saját agya ellen.
61.
61.
Berencsit
Hát ez igaz.


EZ NEM DEVIL MY CRY

Csak 1 utánzat... a régi felleng oda, stb... szval szar lett/lesz tom még nem játszottam vele, valószinüleg nem is fogok, pláne meg nem veszem... de attol amiket hallotam róla... szval télleg szar lesz.
60.
60.
keiji maeda
Én azt mondom hogy ne idegesítsük magunkat ezen többet aki akarja majd megveszi a játékot aki akarja az nem . az biztos hogy az én szememben ez nem devil may cry sose lesz az . én nem is fogom megvenni, csak is abban reménykedhetünk hogy kapunk még mi rajongók igazi devil may cry-t is addig is nyugtassuk magunkat az igazi devil may cry-részekkel meg az animével :D Amugy meg igazán illet volna ha már rebootolják a sorozatot kiadni egy DEVIL MAY CRY COLLETCIONT is mint a god of war-ból:) benne DMC1-DMC2-DMC3special :D:D azzal ellenék egy darabig megint
59.
59.
NinjaNorb
egyébként engem nem csak a külső zavar hanem leginkább az hogy unalmas és nagyon nem hozza az überlaza démonvadász feelinget addig tetszett egyébként ameddig így ki volt kötve és kérdezte tőle a hang h what is your name? ott így ráközelítettek a szemére az elég állat volt pláne amikor belenyomta a cigit a forma képébe:D de amikor elkezdett zúzni hiányzott valami:/ a laza hülyülés harc közben a beszólogatások hiányzik belőle az idióta japán humorxD
57.
57.
Kreeg
#51: magával??? azt hogy????vibrátor???mert ezt nemértem
56.
56.
Deadpool
Hiába rinyálunk ez van ezt kell elfogadni. Annyit tehetünk, hogy nem vesszük meg a játékot. Mivel ma az emo divat(nem értem miért, mind egyforma) ezért csináltak Danteből is emost. Mivel arra alapoznak a Capcomnál, hogy majd a sok emos meglátja két ér vágás közepette, hogy van egy játék amiben a karakter is emos. Aztán rohannak apuhoz meg anyuhoz(persze a borotva penge még a karjában), hogy nekik kell ez a játék. S ezzel érhet el anyagi sikereket a Capcom. Csak ezzel a Capcom elveszít egy stabil rajongó tábort. De hát ez kell a népnek.
55.
55.
M.invisible
#46: Vitatott, hogy betegség e. Ugye tisztában vagy vele, hogy már az ókorban ismert jelenség volt ez, lásd pl görögök, ugye Szaphó Leszboszi költészete. amúgy gondolom az tetszik, mikor két csaj eljátszik egymással... SP-t meg divat buzizni. De abba senki nem gondol bele, hogy ami a kinézet mögött van, az csupán csakis üzleti megfontoltságból van úgy ahogy. Mert bizonyos rétegeket ezzel lehet megfogni, és nem a melegekre célzok. Szerinted a médiában közvetített dolgok számottevő része kiknek szól? ==> Egyértelműen a tinédzsereknek! Kezdve a zenei csatornák műsoraitól, az arctisztítós reklámokon át a Bravo-val (és egyéb ifjúsági magazinokkal) bezárólag, MINDEN! Ha valaki ezt kihasználja, és ebből meg tud élni, az szerintem nem elítélendő.
A játékkal kapcsolatban azonban egyetértek! A design váltás nem tesz jót a franchise-nak. Már másképp ismertük meg ezt a karaktert, és ez az új gyökeres ellentéte a réginek. Mindenesetre ettől még a játék lehet jó.
54.
54.
Berencsit
#44: ezzel midenki egyetért. a régi dante fesza volt, erre beraknak... kár hogy a capcom ezt nem olvassa el amit mi ide irogattunk.:) meg sok más portálon. mert akkor tudti meggondolná 2x is....:D
53.
53.
NinjaNorb
#50: ez kell a népnek:) csak azt nem tudom hogy mit hisznek 15éves tinilányok meg melegek játszanak a dmcvel vmi? nem mindenki divatmajom:/ volt 1 ilyen interjú is egyébkéntxD hogy anno Dante menő volt azzal a stílussal de ma már más a divat és ezért változtaták meg ennyire mert haladni akarnak a korral...hát erre rábasztak!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...