Kint lesz a Gears of War a VGA-n

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 30.
  • Videó
Link másolása
A jó hír az, hogy kint lesz a Gears of War az idei Video Game Awardson, még jobb hír, hogy a harmadik részről van szó: az Epic új gameplay videót mutat majd a sorozatot trilógiává avanzsáló epizódból. Most már csak arra kell odafigyelni, hogy lesz-e valami extra bejelentés, ami lázba hozhatja a rajongókat?

Persze arról szó sincs, hogy minket egyszerűen hidegen hagyna a lehetőség, hogy végre új gameplay jeleneteket nézzünk meg a Gears of War 3-ból, ugyanakkor legutóbb annyira felkeltették az érdeklődésünket a Gears of Wart és a Kinectet összemosó pletykák, hogy már csak azért is kíváncsiak vagyunk, lesz-e ebből valami.

A korábbi híresztelések szerint az Epic a december 11-i Video Game Awardson mutatja majd meg, hogyan lehet a Gears of Wart Kinecttel játszani, s bár CliffyB korábban kijelentette, hogy a harmadik rész nem fogja támogatni a Kinectet, azért mi megnéznénk egy táncjátékot Marcus Fenix főszereplésével! VGA teaser alant.

9.
9.
givi6
am, sztem ezt lehet élőbe is nézni :)
a spike tv keresztül,
8.
8.
drakecsaj
Várom már mint a Messiást! =)
7.
7.
givi6
betojás! ! gow 3, nagyon col ! kinectel meg már csak überkirály ! :D :)
5.
5.
Giga0509
Király :D alig várom :D
4.
4.
Dresa
Ezt a VGA-t lehet majd valahogy élőben követni, nem tudjátok???Mostmár annyi a bejelentés h szivesen éjszakáznék egyet érte :)))
3.
3.
Ecetes sajt
#2: Mire az lesz, hogy a Kinect támogatja a játékot, addigra úgyis kitalálják, hogyan irányítsuk. Egyenlőre várjuk ki a 3. részt :)
2.
2.
hakydakillah
Néha elég idegesítő, hogy a hírre kattintva más jön elő, vagy 2007es kommentek jelennek meg, aztán 20percen belül észhez tér az oldal. Ezt már jó lenne javítani :-(

Már alig várom az új jeleneteket :-) De valahogy egy teljes körű kinect írányítást a GOW-ban nem tudok elképzelni, pl.: láncfűrészes csatáknál mit nyomkodjak ezerrel? A levegőt? :-) Talán covereknél fogják kihasználni a kamerát, vagy lesz egy nagyon lebutított külön Kinect multiplayer mode, amiben csak futni és lövöldözni lehet majd, majd eldől.
1.
1.
Top Secret
Ez az és a teaser is nagyon király.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...