Ghostbusters: Sanctum of Slime - itt az első videó

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 8.
  • Videó
Link másolása
Kicsit megváltoznak az eddig megszokott alapelvek az új Szellemirtók-játékban, a TPS-nézetet elvetették a fejlesztők, helyette felülről, izometrikus nézetben látjuk nagy dumás hőseinket. Az XBLA-ra, PC-re és PSN-re érkező Sanctum of Slime-ot most látjuk először mozgásban.

Az új Ghostbusters cím egy hamisítatlan akció-kaland orgiának ígérkezik, egyszerre akár 4 játékost is képes befogadni. A régi öregek egyelőre nyugdíjba vonultak, Bill Murray és társai helyett az újoncokra hárul a feladat, hogy New Yorkot sújtó kísértetinváziót visszatartsák. A szellemírtóknak össze kell dolgozniuk a cél érdekében, számos hátborzongató helyszínt kínál a Sanctum of Slime, természetesen elérhető lesz a helyi vagy online multiplayer mód is.

5.
5.
fojesz
A grafika szerintem is okádék. Manapság egy stratégiai játéknak is szebb karaktermodelljei vannak.
4.
4.
DanThomas
bezzeg az ezelőtti milyen jó volt... :(
3.
3.
cast22
Megértem h arcade.. de attól még lehetne normálisabb grafika és ahogy láttam a videón.. elég sokszor csak az agyatlan hentelés megy.. de attól függetlenül kíváncsi leszek ráá
2.
2.
Hát gagyinak nem mondanám, olyan tipikus xbla-s középkategóriás arcade budget cím, de annak szerintem pont megfelel. Alien breed busters :) Amúgy ha szórakoztató a játékmenet és nem fullad pár pálya után unalomba, vagy van hozzá valami emészthető story és nem csak "hent" az egész akár jó is lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...