Dead Space 2 - mindenki multit akart

  • Írta: InGen
  • 2010. december 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha azt gondoltad, hogy a Dead Space rajongók több fegyvert, ijesztőbb szörnyeket vagy még durvább sztorit akartak a folytatástól, akkor itt az ideje újragondolni a dolgokat. A fejlesztők szerint ugyanis a játékosok legfőképpen egyetlen dolgot akartak: multiplayert!

A kimondhatatlan nevű Steve Papoutsis, aki egyébként a Dead Space 2 vezető producere, elmondta, hogy a játékosok leginkább a multiplayer részt hiányolták az első részből. Ami ugyan sokak számára meglepő lehet, de mégis igaz.


"A visszajelzésekre hallgatva egy olyan játékot akartunk készíteni, amit a játékosok élvezni fognak, és logikusnak tűnt beépíteni az ő visszajelzéseik alapján a legtöbbet hiányolt dolgot" -nyilatkozta Papoutsis.

A fejlesztők ezen kívül próbálták elérni, hogy az élmény ne legyen túl hasonló a Left 4 Dead által nyújtottakhoz, habár a csapatalapú kompetitív túlélés itt is fontos szerepet fog játszani. A Dead Space 2 január 25-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

23.
23.
wigyory
Szerintem is jó volt az 1,most itt van a 2-ez kell nekem!!! :)
22.
22.
zsilvolgyi
21.
21.
mark825
magába a játék qurva jó de a multival isteni lesz. lenne már jan.25
20.
20.
Fetto
a multi majd elválik milyen lesz,félenk nem olyan jó
19.
19.
Fetto
nem nagyon lehet össze hasonlítani a deadpace-t meg azl4d-et,egyik parásabb,mászkálós,fejlesztgetős,jó sztorival,a másik meg egy eszetlen zombihent a haverokkal,
nagyyon zsí mindkét játék
18.
18.
Birkazoli
#3: Gondolom egyszemélyesbe próbáltad.Próbáld ki egy nagyobb létszámú többszemélyes szerveren, például ahol egyszerre 20-an vannak.Na én folyton olyanon játszom.Elismerem, én a Hadjárat módban kissé unalmasnak tudom én is tartani.
16.
16.
Killerbee
#11: Én meg néha nem tudtam már hova tegyem a lőszert. :D
15.
15.
Pain
Mivel csak a Plasma Cutter-t használva végig tudtam vinni a játékot, ezért annyira nem kevés a lőszer. Igaz kell taktikázni, de sztem így a legjobb a játék. Legnehezebb szint és csak Plasma Cutter. Jó a hangulata, de közel sem olyan félelmetes, mint a Silent Hill 1 volt.
14.
14.
barca500
Ha DS, akkor csakis solo. Úgy az igazi.
13.
13.
caleb007
Szerintem egy horror játék jobban üt, ha egyedül kell mászkálni. Valahogy kiszolgáltatottabbnak érzi úgy magát a játékos.
12.
12.
megalonagyix
7#Tudom, megvan. Fosatós eléggé! De nekem az etalon a System Shock 2 marad...mától kiráz a hideg tőle. http://www.youtube.com/watch?v=5iZMD_eCpEo
11.
11.
Mortician
#10: Játékosfüggő. Én is sokat hallottam, hogy keveslik a lőszert, de ha taktikusan játszol akkor simán kijössz abból, amit találsz.

Egyébként én se értem ezt. Tetszetős a multi, de ennél a játéknál teljes mértékben mellékes az egész. Remélem a single player lesz olyan jó, mint a videók alapján. Imádom az elős részét, és nagyon remélem, hogy felülmúlják a folytatással. :)
10.
10.
shatterhand
#6: nem volt kedvem megvenni, de idáig pont olyanokat hallottam, hogy éjszaka, egyedül játszva ijesztő
ráadásul kevés a lőszer, így nem lehet rambózni se
De mondom, ezt csak hallottam,olvastam. Lehet tévednek.

Nekem a silent hill1 és a siren ami ijesztő volt eddig.
9.
9.
tjames
Multit????? esznemhiszemeeee
8.
8.
NinjaNorb
A multi az tök felesleges volt inkább hosszabbra csinálhaták volna a sztorit:D
7.
7.
Yagami Light
#6: Nézd meg az "Amnesiát". 2010-es játék és PC-re adták ki. Szerintem az neked való. Ott csak menekülni kell meg bújkálni. Nagyon félelmetes. Persze nincs valami hiperszuper grafikája, de élményben veri a mezőnyt.
6.
6.
megalonagyix
hát nem tudom. nekem nem volt egy nagy kaland ez a Dead Space. szerintem egyáltalán nem volt félelmetes, főleg ilyen erős fegyverekkel... egy horrorba az a lényeg minél kiszolgáltatottabb legyél, hogy ne Supermanként szállj szembe a szörnyekkel... persze a csilivili, meg a végtelen leegyszerűsítés ma már mindent megold, nem úgy mint annak idején...
5.
5.
turleysqt
Ha egyedül toljátok a l4d-t neis várjatok tőle sokat,ha haverral+mikrofonnal úgy már fun mint a hétszentség.
4.
4.
Exinor
Hááát, ha engem kérdeztek volna, a multiplayer eszembe sem jutott volna. Én kevesebb akciót, nyomasztóbb hangulatot, nehezebben kinyírható szörnyeket szerettem volna. Az első rész is nagyon jó játék volt, de még inkább elmentem volna a túlélőhorror vonalon.
A kettő is jó játék lesz, de nekem sokkal inkább akció orientáltnak tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...