Jövő héten jön az Xbox Live-os Quake Arena

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Quake III: Arena a világ egyik legjobb multis FPS-e, ehhez kétség nem férhet, s most 11 évvel a megjelenése után Xbox 360-on is nekieshetünk a játéknak. A jövő héten megjelenő Quake Arena Arcade nem csupán átirata lesz a klasszikus remekműnek, de számos újdonság is helyet kapott benne.

Alig jelentették be 2006 szeptemberében a Doom Xbox 360-as változatát, a játék már meg is jelent az Xbox Live Arcade felhozatalában, s bár az id Software már 2007-ben elárulta, hogy még egy klasszikus FPS-ük bemutatkozhat majd a platformon, a Quake Arena Arcade csak a jövő héten, december 15-én válik letölthetővé.

Úgy néz ki, nem hiába vártunk három évet, a játék új egyjátékos kampánnyal, 16 fős multiplayer meccsekkel, illetve 6 többjátékos móddal (olyanokkal mint a Deathmatch, a Capture the Flag és a Harvester) várja a játékosokat. A Quake Arcade Arenában nem csak 30 korábbról ismert pálya, de 12 vadonat új, Xbox-exkluzív térkép is helyet fog kapni.

A Quake III: Arena 1999-ben jelent meg PC-re, egy évvel később pedig Dreamcastre és Macre is átírták a játékot, míg őket a 2001-es PS2-es feldolgozás követte, ez utóbbit viszont nem lehetett online játszani. A játéknak létezik egy ingyenesen, böngészőben játszható változata: a Quake Live bétatesztelése az év elején ért véget.

7.
7.
Fetto
jaj de jó hogy pcn minden játszható
lépj hátra kettőt és..
5.
5.
Extol
Nem ez nem profi szint, nem...
4.
4.
Extol
Rengeteg szintet teljesítettem benne, emléxem az utolsó csávót, a szerzetest már nem bírtam leküzdeni. Az biztos hogy kontrollerrel ezek a szintek teljesíthetetlenek. Játszok Fpst Boxon, és énsem tudom elképzelni a játékot boxon, itt nemcsak jól kell célozni, gyorsan kell megfordulni, megfelelő helyre kell ugrani, felpörgetett tempóban megy a játék, kontroller nem jó erre.
3.
3.
Mortis
Igazi retro, keményvonalas FPS. Ezt még én is nyúztam anno, pedig nem vagyok egy First Person Shooter kedvelő.
2.
2.
Killerbee
Ezen az fps-n nőttem fel. :D Néha-néha még most is előveszem, ha van rá időm.
Bár ezt kontrollerre már tényleg nem tudom elképzelni. Itt nagyon nagy szükség van a pontos reflex célzásra.
1.
1.
megalonagyix
QL-val naponta rendszeresen játszok. kitűnő:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...