Januárban jön a PS3-as Mass Effect 2

  • Írta: InGen
  • 2010. december 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Elmúlt a bizonytalanság és a kétségbeesés ideje a PlayStation 3 tulajdonosok számára. Az Xbox 360-on és PC-n hódító fantasztikus sci-fi szerepjáték végre megkapta a végleges megjelenési dátumot: extrákkal megtömve januárban fog megjelenni a Bioware klasszikusa.

Míg az első rész a Microsoft kiadásában jelent meg, a Mass Effect 2-t már az Electronic Arts dobta piacra, hiszen a cég közben felvásárolta a Bioware stúdiót. Ennek köszönhető, hogy a második epizód megjelenhet PlayStation 3-ra, s most már megvan a végleges dátum is: Amerikában január 18-a, míg Európában január 21-e!


A PS3-as verzió egyetlen Blu-ray lemezen tartalmazza majd az alapjátékot, és az azóta megjelent gyakorlatilag összes extra tartalmat. Így rögtön elérhető lesz a Lair of the Shadow Broker, a Project Overlord, a Kasumi: Stolen Memory, és Blood Dragon Armor csomag is.

Ezen kívül a vásárlók hozzáférést nyernek a Cerberus Networkhöz, amin keresztül további ingyenes tartalmakat tölthetnek majd le.

Annak érdekében, hogy a fejlesztők pótolják az első rész hiányát, a neves Dark Horse Comicsszal összefogva egy összetett képregényes felvezetést készítenek a játékhoz, mely nem csak elmeséli az alapjáték történetét, de menet közben választások elé is állít minket, ezzel szimulálva azokat a döntéseket, amiket az Xbox 360-as (vagy PC-s) változatban meg kellett hoznunk.

6.
6.
zsilvolgyi
már nem veszem. elment a lóvé gt5-re
5.
5.
XDannyL
#1: :) Én is pont ezt akartam kérdezni. PC-n magyarul toltam és ennyire még egy játékba sem éltem bele magam. Amikor éppen nem játszottam, akkor is az járt a fejemben, valyon most mi fog történni Shepard-el és csapatával. Ez a legjobb játék amivel valaha játszottam (ezt mind a kettő részre értem).
Na de a kérdésre visszatérve... Valaki nem tudja esetleg lesz e magyar felirat?
4.
4.
mnmn1
#2: csak ez véletlenül sem xbox-os!...
2.
2.
danez11
végre még egy játék, amit elloptunk az xboxtól, jeeee :D ha még a fable sorozat is átköltözne, akkor lennék teljesen boldog :D
1.
1.
JacoB
Ez nem lesz Magyar feliratos ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...