Új motorral jön a PS3-as Mass Effect 2

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A Mass Effect harmadik része új motort fog kapni, és ezt az engine-t használja majd a Mass Effect 2 PS3-as változata is. Ezt az új verzió producere erősítette meg, aki szerint a PS3 ugyanannyira fontos a BioWare számára, mint a PC vagy az Xbox 360 - s mint kiderült, ennek meg is van az eredménye.

A Mass Effect 2 januárban megjelenő PS3-as változatának producere, Jesse Houston a BioWare Blog Podcastben erősítette meg, hogy új motorral érkezik majd a PC-re és Xbox 360-ra már régóta elérhető szerepjátékuk új változata. A legszebb az egészben, hogy ez a motor fog futni a Mass Effect harmadik része alatt is.

"Tulajdonképpen készítettünk egy új motort a harmadik részhez, és ezt használjuk a PS3-as Mass Effect 2 fejlesztéséhez" - mondta Houston, majd hozzátette, hogy gyakorlatilag minden tartalmat és játékelemet átemeltek a Mass Effect 2-ből, és beletették azokat a Mass Effect 3 engine-jébe. 

Houston szerint a PS3 ugyanolyan fontos a Mass Effect-sorozat számára, mint az Xbox 360 vagy a PC, ezért egyáltalán nem véletlen, hogy a harmadik rész már egyszerre jelenik meg mindhárom platformon.

A Mass Effect 2 PS3-as változata január 21-én kerül boltokba, míg a játék demóját már a jövő héten le lehet tölteni - a harmadik rész a jövő év végén jelenik meg.

18.
18.
wigyory
Nálam is várós a game,én is Ps3-ra gyúrok.
17.
17.
leviske
Az új motor alatt mit kell érteni? Már nem UE3.0-ra építenek? Vagy ezeket a licencelt motorokat tovább kell faragni az összes játékhoz és most egy új faragott verziót pakol a BW a ME3 és a ME2PS3 alá?

Nem vágom...

#2:Egyelőre a PS3 verzióról kerültek ki anyagok, ott is a második részről. Konzolon már nemigazán érdemes jelentős változásokat várni. Ha engine hasonlítgatásba megyünk bele, akkor szerintem egy darabig most a PC lesz az alap. Ettől függetlenül szerintem eleve nem az a cél, hogy egy teljesen megreformált grafikai élményt nyújtsanak, a 2. rész is inkább a finomítgatásra ment rá.
16.
16.
Ca$h
Amilyen fanatikus barom állat vagyok, a végén még komolyan megveszem PS3-ra is! XD
15.
15.
ZsupiDav
#12: Egyértelmű, hogy a játékban nem lesz ilyen különbség a PS3 ÉS AZ XBOX KÖZÖTT (ki beszélt itt PC-ről)! De szebb lesz és azért jó dolog, hogy nem csak egy sima Ctrl+c, Ctrl+v.

#13: Ez a játék még nem fogja tükrözni a ME 3 színvonalát! Ne hasonlítsuk össze a ME 2-t, ami a 3 motorját használja, azzal a ME 3-mal, ami már eleve az új motorra lett írva!
14.
14.
zsilvolgyi
kihagyom a kz3 miatt, de egyszer megveszem
13.
13.
NinjaNorb
#12: Hát ezt tényleg csak akkor lehet észrevenni ha a 2 verzió egymás mellé van rakva ez most komolyan 1 új engine? mer sztem tök ugyanaz csak szépítgettek rajta ami piros pont de új engine? hol?
12.
12.
falselight
#9: akkor te is láttad, hogy csak az átvezető videók világításban van különbség, semmivel nem néz ki jobban mint pc-n. persze ez még változhat a megjelenésig. na de mindjárt jön a nyálukat verő ps-fanboyok hada, és jól elmagyarázza, hogy az nem úgy van, dacára a videó összehasonlító részének.
11.
11.
NECROSMOKE
#10: Én is örvendek mint PS3 tulaj és a DEMÓ-t e1000-rel fogom tolni.De a tiszteletet megadom a doboznak és majd csak azon fogom kijátszani.Igen,ha jól megy minden akkor lesz dobozom is.
10.
10.
Sousuke1989
Most picit irigylem a PS3 tulajokat, mert szerencsések: az EA ennyire törődik a PS3-as rajongótáborával is, hogy megkapják az új rész motorját :-)
Bár örülök, hogy ez a remek játék még több emberhez eljut ezáltal.
9.
9.
ZsupiDav
#2: Ez a videó remélem elég bizonyíték lesz számotokra:
http://www.youtube.com/watch?v=1g9F0rgVzuw
8.
8.
falselight
#3: szóval ha te nem láttál még semmit, akkor nem is mutathattak?
7.
7.
simon 555
ha lenne PS3-ra is magyar felirat megvenném arra is de mivel nem lesz nem hiszem.
na mind1 majd rámegyek az angolra és egyszer meg lesz:D
6.
6.
adye
#5: Egyetértek, kategóriájában (ha az utóbbi 2 évet nézzük) csak a Fallout lehet párja.
5.
5.
Giggsy
#1: Azért azt nem mondanám, hogy a leggyönyörűbb játék. Szép a grafikája, de semmi kimagasló. Ami kiemeli magasan az átlag közül a ME mindkét részét, az a játékmenet és a történet.
4.
4.
XDannyL
#3: Ja
egyenlőre még sajna semmit sem láttunk a játékból :( Ha sokkal szebb lesz mint PC-n akkor lehet h vétel lesz belőle :)))
3.
3.
Tacskoexe
#2: Nem mintha túl sokat mutattak volna belőle...
2.
2.
falselight
ahhoz képest, hogy új motorral fut, kevés újdonságot mutat fel grafikai szempontból. legalábbis erre engednek következtetni az eddigi anyagok.
1.
1.
Dresa
Nekem a 2. motorjával se volt semmi gondom, messze a leggyönyörűbb játék mostanában..mondjuk ez a grafikusok érdeme, nagyon odafigyeltek a részletekre benne sztem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...