PlayStation-alkalmazás jön iPhone-ra és Androidra

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony felfedte, hogy hamarosan kiadja a hivatalos PlayStation App-ot mindkét nagy mobil operációs rendszerre, így azok az iPhone- és androidos telefon-tulajdonosok, akik a tetejébe méga japánok egyik konzoljával is rendelkeznek, már bárhol élhetnek közösségi életet.

Az Apple App Store-ból és az Android Marketplace-ről ingyenesen letölthető alkalmazás lehetővé teszi, hogy bejelentkezzünk PSN-hozzáférésünkbe, nyomon követhetjük megszerzett trófeáinkat, megnézhetjük barátaink tevékenységének listáját, valamint csemegézhetünk a legfrissebb játékok között. Ezen felül a hivatalos PlayStation blog posztjait is elolvashatjuk, játékhíreket oszthatunk meg haverjainkkal a Twitteren vagy a Facebookon keresztül.

Persze ez még nem minden, legalábbis ha hihetünk a PS Blognak, hiszen több tonna új funkciót terveznek még az alkalmazásba és ezek bejelentései sem maradnak el az elkövetkezendő hónapokban - a Sony arra buzdít mindenkit, hogy a jövő év elején is kövesse figyelemmel blogcsatornát.

A PlayStation Appot iOS 4-et használó iPhone-okra vagy iTouch-okra tölthetjük le, valamint a legtöbb Androiddal futó okostelefonnal is összeegyeztethető, ha legalább 1.6-os rendszerrel rendelkezünk.

Dicsérendő dolog, hogy a Sony nem zárkózik el a konkurencia előtt, inkább ilyen módon maga is kiveszi a részét a mobilpiacból, függetlenül attól, hogy handheld szegmensben igen komoly vetélytársra akadtak az Apple és az androidos mobil képében. Bár a december 9-i nagy, PS Phone bejelentés elmaradt, a japánok kezében tuti, hogy van még ütőkártya.

5.
5.
NECROSMOKE
#2: Pedig már ideje lenne,hogy előrukoljanak valamivel a Japcsik.
4.
4.
gerappa
Valószinűleg én is veszek egyet. Feltéve ha tényleg lehet rajta játszani. És élvezhgető is lesz a dolog...
2.
2.
zsilvolgyi
#1: Ha lesz PS Phone tuti veszek.
1.
1.
NECROSMOKE
Ez jól hangzik.1re jobban fejlödik a PS.Amugy már tényleg kiadhatnának valami PS Phone-t
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...