CoD: Black Ops - First Strike DLC bejelentve

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 20.
  • Letöltés
Link másolása
Sorsát a legutóbbi Call of Duty epizód sem kerülheti el, február elsején érkezik hozzá az első nagyobb letölthető tartalom, mely négy új multiplayer térképet fog tartalmazni, valamint egy új zombis pályát. Az Activision folytatja az elmúlt években tapasztalt tendenciát, a csomag egyelőre csak Xbox 360-exkluzív lesz.

A két, sztenderd multiplayerre kihegyezett térkép a single-ből már ismerős, esőáztatta Hong Kongba (Kowloon) kalauzol el bennünket, valamint a fagyos sarkkörre (Discovery), ahol a kampányban Reznov visszaemlékezésében jártunk. A másik kettőben vadonatúj helyszíneken eshetünk egymásnak: a hidegháborús krízis jellegzetes pontján, a berlini falnál (Berlin Wall) és egy jégkorong stadionban (Stadium). Természetesen a zombihent hívei sem maradnak örömteli elfoglaltság nélkül, erre a plusz Zombie Mode térkép (Ascension) a garancia.

 

 

A pletykák szerint e tartalomnak már az alapkiadásban is benne kellett volna lennie, ám, ha az Acitivision tartani szerette volna a 2011. február elsejei megjelenési dátumot, akkor a First Strike-ban látott finomságokat kivágva, újraárazva kellett kínálnia számunkra.

A First Strike DLC máricusig biztosan Xbox 360-exkluzív marad, 1200 MS pontot fog kóstálni, míg tavasszal a PS3 tulajoknak 15 dollárt kell kicsengetnie a csomagért, és vélhetőleg a PC-sek sem maradnak hoppon sokáig.

15.
15.
CJgabor
#2: 4 új pálya volt eddig ingyen, de volt pofájuk ingyenes map pack néven kiadni 6 korábbi csomoagot, ami egy új mapot sem tartalmazott. a BC2ről ennyit.
a BO és a MW DLC-k ár érték aránya a 0-val egyenlő, sőt ezeket a képeket pár napja láttam youtube-on is és azt mondták fake. tök mindegy h igazi vagy sem, ugyanakkora szar de az emberek úgyis megveszik. hát váljék egészségükre.
#9 én nem játszottam még black ops multijával, de milyen jogon oltasz le egy játékot botok alapján? megvertek veteránon mert jól céloznak és most meg besértődtél vagy mi? láttam a botokról videót, keményen (aimobot szerűen) céloznak és lőnek. ha emmiatt rágtál be, akk tudok gratulálni.
12# a második részével egyet értek a kommenteddel, de sajnos nem értem mit esznek annyian a BC2ben. legrosszabb BF játék amivel valaha játszottam. szánalmas, habár elismerem, jobb mint az MW2, ettől függetlenül azt kívánom bár ne vettem volna meg se a mw2-t se a bc2-t...:D
14# ez érdekes, de elmagyarázom hogy működik: az activision egy büdös rohadék f*szrágó mocsokházi g*ci pénzéhes fos cég, Bobby Kotick-al az élen. ennyi a rövid magyarázata, elég érthető volt?:)
14.
14.
biohazard rex
nah ezt most nem értem ha a "tartalomnak már az alapkiadásban is benne kellett volna lennie" akkor miért is kérnek érte lóvét? mert ha benne lett volna alapból akkor nem kértek volna el 18000ft-t hanem ugyan úgy 13000ft WTF!?
12.
12.
Quent1n
A 15 dodo pedig sztímen 15 ajró lesz, és akkor nézzük meg már, hogy mit is ad ehhez képest egy BFBC2.: Vietnam DLC...

Plusz a BO még mindig erősen bétaszagot áraszt PCn... Persze 12rugó, only steam, se demo, se public béta nem volt... A CoD sajnos föl lett áldozva a $ oltárán, nem az első és nem is az utolsó játék a sorban...
11.
11.
mnmn1
#8: jó mind1, igazad van... -_-
8.
8.
Mortician
#1: Ez annyira underground hír, hogy csak tőled vehették az infot... :)
6.
6.
robin7
#4 Miről beszélsz az MW2-es pályák is 1200 MS-be fájtak is azaz igazság, hogy akkor nagyon bántam, hogy megvettem de miután megjelent a BO már nem bánok mást csak, hogy erre a fosra adtam pénzt! Amúgy még mielőtt bárki oltana engem a BO leszólása miatt elárulnám, hogy nagy fan vagyok de ez akkos is elvan ba..va!!!
5.
5.
Mortis
Ez elképesztő. Ennyi pénzért? Áhhh...X)
4.
4.
Top Secret
A Kowloon az egyik kedvenc pályám de az 1200MS kicsit sok de még mindig jobb mint az mw2 1600MS az egy horror ár volt,remélem jó lesz bizakodok.
3.
3.
fojesz
#1: Valószínűleg azért nem írta oda, mert nem onnan van.

(....)
2.
2.
gogolbordello2
Értem én hogy kell nekik a pénz,de azért tényleg köcsögök,mert vegyük a fő riválist, a BC 2-t,ott az új pályák ingyen vannak,csak a nagyobb kiegészítésért kell fizetni(vietnam).
1.
1.
mnmn1
Blogon már megírtam hogy ha onnan van az info, akkor örülnék ha azt leírnád...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...