Megfilmesítik a Madden-átok jelenségét

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Filmet készít az Electronic Arts a Madden NFL, pontosabban az egyik hozzákötődő jelenség, a Madden-átok alapján: az átok régóta él a köztudatban, eszerint az a futballsztár, aki a Madden NFL borítóján pózol, a karrierje összeomlására számíthat. A játékosok nem hisznek a jelenségben.

Az úgynevezett Madden-átok régóta borzolja a kedélyeket: eszerint ha valamelyik profi amerikai futballjátékos az EA Sports sorozatának borítóján köt ki, szinte biztosan megbukik - vagy a gyenge teljesítménye miatt, vagy olyan sérülést szenved, hogy kénytelen abbahagyni a sportot. Bár a jelenség tényleges létezése nyilván megkérdőjelezhető, az Electronic Artsnak elég érdekesnek tűnt ahhoz a téma, hogy filmet készítsen belőle.

A projekt producere, az EA Entertainment alelnöke, Pat O'Brian lesz, s bár az nem derült ki, hogy milyen típusú filmre számíthatunk, könnyen lehet, hogy egy rövidebb, egyórás TV-műsor készül majd. A The Wrap információi szerint a történet egy korábbi bajnokról szól majd, aki miután a sorozat aktuális részének borítóján pózolt, rögtön kénytelen volt visszavonulni, azaz maga is azt tapasztalta, hogy az átok áldozatává vált.

Bár több példa is létezik a Madden-átokra, a játékosok maguk nem hisznek benne - az Electronic Arts nagy szerencséjére.

9.
9.
Raidermeister
hihihihi XD A raidersnek nem kell félni hisz egyenlőre egy játékos sincs a láthatáron akit ez érintene XD :(
8.
8.
Naliak
2.) Jó rólad gondoltuk, hogy a Te sportod a pasziánsz ;) , egyszer eljön a te napod is és kapsz ilyen témájú filmet :P

endorphyn!
csak nem Seattle rajongó vagy :) nem irigyellek :)
Ez attól még nem több, mint 1%
7.
7.
endorphyn
1%? Annal mar joval nagyobb. Nemetorszagban egy ottani nagy csapat meccsen tizen ezrek is lehetnek. Itthon a Sport TV vezeto musorai kozott vannak az amerikai foci kozvetitesek. Az en ismeroseim kozul is jopar nezi, pedig nem ismerik egymast es nem a foci miatt vagyunk kapcsolatban.
6.
6.
Runciter
#5: hülyeség
a játékosokat nyilván nem fogja elriasztani egy kis babona az esetleges felkérés elvállalásától, hisz nagyon komoly pénzről van szó, a vevőket meg minden sokkal jobban érdekli, ha van koré csapva valami ilyen legenda
5.
5.
kasy
Ha komolyan gondolná az EA ezt az átkot, marhára cáfolná nem pedig világgá kűrtölné egy film keretein belül.
4.
4.
Runciter
tipikus zseniális ea sports-húzás akkor meglépni ezt, amikor pont megcáfolódik a dolog, Brees idei, vagy akár Fitz tavalyi szezonjának koszonhetően...
3.
3.
Dresa
Létező jelenség, de inkább csak azért mert ebben a sportban gyorsan elhasználódhatnak a nagy nevek, egy egy komolyabb sérülés és kihagyott idény után nehéz visszatérni.
Mindenesetre jöhet a film, jó amerikai focis filmek mindig jöhetnek (annak az 1% aki európában szereti :))
2.
2.
Mortis
Egészségükre.

A Pasziánsz filmről nincs hír? X)
1.
1.
xICEMANx
LOOOL... nem semmi :)):))... xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...