3D-s epizódot kap a Rayman-sorozat?

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 23.
  • Pletyka
Link másolása
Az ausztráliai besorolásokat végző bizottság honlapján bukkant fel a Rayman 3D címe, s bár a játékról még semmi konkrétumot nem tudunk, azért az elnevezés alapján tudunk találgatni. Úgy tűnik, a Ubisoft a vérnyulas ökörködés után végre magára, Raymanre is odafigyel, legalábbis újabban sokat hallunk kedvencünkről.

A Rayman 3D "PG" besorolást kapott az ausztráloktól, azaz a bizottság gyerekeknek csak szülői felügyelet mellett javasolja a program játszását, miután abban enyhe "erőszak" is helyet kapott. A játékról egyetlen biztos információnk van, mégpedig az, hogy a Ubisoft fogja kiadni, ami persze egyáltalán nem újdonság. A franciák egyébként nem erősítették meg a Rayman 3D létezését, de nem egy példát láttunk már arra, hogy ilyen úton derült fény egy-egy projekt készültére.

Az első találgatások szerint a Rayman 3D egy Nintendo 3DS-es játék lesz, vagy pedig a korábbi játékok felújított, 3D-s verzióinak csomagja. Akárhogy is, az kizárható, hogy vadi új epizódot kapnánk, mert a Ubisoft az oldalnézetes, letölthető formában érkező Rayman Originst szánja valódi "folytatásnak". Rayman utoljára az első Raving Rabbids-ben kapott komolyabb főszerepet, azóta a készítők az ott bemutatkozott vérnyulak bohóckodására fektették a hangsúlyt a Nintendo-platformokon.

16.
16.
wigyory
Még megvan és még üzemképes a Ps1-em,egy vödörnyi gammel-én is sokat játszottam evvel a kissé esetlen figurával,Ő is a kedvenceim eggyike volt. :)))))
13.
13.
NECROSMOKE
Ez jó,nekem bejöttek a raymanek.A vérnyuszisokat nem probáltam de a legjobb epizod,talán a 2 tetszett a Great Escape névre halgatott.PS1en és utánna megcsinálták a felújitott változatát PS2re is.Mindkettőn fullba végigvittem.Sok változás nem volt sztorilag csak a grafika és talán néhyány pályarész át volt rendezve.
12.
12.
zola2000
Szerintem ha rayman 3d lesz, akkor csakis valami 3DS cím lehet, azok vannak ilyen nevekkel bejelentve mint pl super street fighter 4 3d edition, legend of zelda ocarina of time 3d, metal gear solid snake eater 3d, 3d dragon quest project stb...
11.
11.
robi009
netudjátok meg mennyit sirtam kiskoromba 1 raymen figura után , csak azvolt a gáz h hogylenne ha nincs karja meg lába?XD
10.
10.
rossitibi
Én nagyon szeretem az ubisoft-ot! Szerintem a legminőségibb cuccokat ők csinálják! Kíváncsi vagyok rá!
9.
9.
Berencsit
az eddigi kommentekböl ítélve ez valami "nagy" játék lehetett anno. ez kimaradt az én életemböl. :D de a "mesés" stílus nekem amúgy se jön be.....
8.
8.
-OWERLORD-
7.
7.
Top Secret
Ajj de szeretem a Raymant ps1,ps2 toltam hát ha meglenne még a ps2 szerintem még mindig tolnám.
6.
6.
M3rcy
Én egy Hoodlum Havoc-szerűt várnék (sajnos az első kettő kimaradt az életemből)
5.
5.
kivenoko
Imádom az első 2 részét :) Utána már csak rontottak rajta szerintem... a 2003-as Rayman M még úgyahogy bejött, bár nem igazán örvend nagy hírnévnek.
4.
4.
FU€GO
Hangulatos és szórakoztató game volt!Remélem nem rontják el.
3.
3.
Speper
PS1-en én is rongyá játszottam az első kettő részét
2.
2.
Mortis
Istenem, az első részét mennyit nyúztam anno PS 1-en! :D Remélem legalább olyan jó lesz, mint az.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...