Windows e-XPedition

  • Írta: Daks
  • 2005. február 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy Microsoft-tól kiszivárgott pletyka szerint a Longhorn kódnevet Bill barátunk -immáron- véglegesen e-XPedition névre változtatta.

Egy Microsoft-tól kiszivárgott pletyka szerint a Longhorn kódnevet Bill barátunk -immáron- véglegesen e-XPedition névre változtatta.

Egy névtelenségbe burkolódzó Microsoft-os munkatárs szerint megvan végre a Codename: Longhorn végleges neve: Windows e-XPedition. A név Bill barátunk fejéből pattant ki, mely az "e-home", az "XP" és a "Media Center Edition" szavakból rántódott össze. Az informátor a Microsoft új szlogenjét is közkézre adta: "Where do you want to go today?" - vagyis "Hova mész ma / Hova akarsz ma menni?". Külföldi lapok megkeresésére a Microsoft nem erősítette meg a híreket, viszont nem is cáfolta. A bejelentés már közel lehet...

9.
9.
fojesz
Az egyik előző hírhez visszatérve (azt már úgyse olvassa senki...) beizzítottam a Mozillát újra. És nagyon jó! 100x királyabb, mint az IE, ráadásul ha hetente vmilyen Spybottal ellenőrzöd a rendszert, akkor sose lesz gondod... Mozilla forevva'!!!
8.
8.
fojesz
Lehet fordítani: Ablakok expedicója.... :)
7.
7.
badguy
"újra felbukkanó"? miért, mikor tűnt el? --- a név elég debilre sikeredett. talán azt mutatja, hogy ez csak egy újabb ráncfelvarrás valami teljesen új helyett. :/
6.
6.
Daks
egy figyingert vevo vagyok ra! ;]
5.
5.
fojesz
És ez neked jó pár fityingedbe fog ám kerülni! :D
4.
4.
Myko Alto
Részemről nagyon várom már a kicsikét! Remélem sok olyan dolgot beletesznek, amitől jobb lesz és titkon remélem, Bill Gates ezúttal megpróbál tanulni a MAc oprendszerekből!
3.
3.
fojesz
Hány 10 ezerbe fog ez kerülni...
2.
2.
Daks
Akkor "ujra felbukkano" szlogen? :).
1.
1.
Avium
A where do you want to go today miota uj szlogen? Mar a Win95 idejeben is lattam rengeteget!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...