Fable III - még várni kell a PC-s infókra

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Dicséretes, hogy a Fable harmadik része már PC-re is elkészül, nagy kár viszont, hogy az a fránya számítógépes változat csak nem akar megjelenni. A Lionhead pár órával ezelőtt a Twitteren adott némi életjelet a projektről - a rossz hír az, hogy sok konkrétumra még mindig nem derült fény.

A Fable II ugyan kihagyta a PC-t, azonban ez nem akadályozta meg a Lionheadet és a Microsoftot, hogy erre a platformra is elkészítsék a sorozatot trilógiává avanzsáló epizódot. A remondi cég a közeljövőben állítólag rágyúr majd a számítógépes játékokra, s ennek az egyik első bizonyítéka a Fable III PC-s verziója... lesz, majd ha megjelenik végre.

Az eredeti tervek szerint a játék ezen változata együtt mutatkozott volna be az Xbox 360-as verzióval, azonban augusztusban mégis a csúsztatás mellett döntöttek a készítők. Novemberben még azt ígérték, hamarosan újabb információkat árulnak el a játékról, azonban azóta semmit nem hallottunk felőle - sőt talán egy ideig nem is nagyon fogunk. A Lionhead hivatalos Twitter-csatornáján feltűnt új bejegyzés szerint ugyanis a készítőknek "bár nehéz elismerniük, még mindig nem válaszolhatnak semmilyen kérdésre a Fable III PC-s változatával kapcsolatban". A fejlesztők remélik, hamarosan megtörhet a jég, és elárulhatnak ezt-azt a játékról.

27.
27.
hagyma
#26: szerintem Te nem játszottal egyikkel sem. Én is csak az 1gyel és kb egy hete fejeztem be, szoval eléggé elmaradtam vele. Ez egy mese, nyilván gyerekes, de rohadtjol meg van csinálva, nagyon magával ragado, és nem tudsz felállni előle. Nem vagyok egy mese fan, nem szeretem se a Harrypottereket meg Gyűrűkurákat. Mondom ezt, hogy nagyon jo volt a Fable, 26 éves fejjel.
26.
26.
The Lone Drow
Szerintem is egy kicsit túlzás ez a fényezés, bár videók alapján valóban jó játék lehet, de nekem kicsit gyerekesnek tűnik a dolog. Az már a másik része, hogy ez a környezet, az ipari forradalom már nem annyira az én világom.
25.
25.
Irasalgor
Nem lehet hogy, a Winfos 8-ra időzítik a kiadását?
24.
24.
Raziel88
#18: Én anno játszottam a Final fantasy 7, 8, 9-el. Jó volt, jó volt, de mindig ráuntam az egészre. Mindig abba hagytam őket. Jó pár óra múlva unalmas lesz a játék. A Fable meg mindig mutat valami újat. Az 1. rész 4X toltam ki és még most is végigjátszanám. Nem lehet megunni.
Na persze ezt meg hiába mondom én is neked, mert neked meg az tetszett. :D
Ízlések és pofonok.
23.
23.
Killerbee
#22: Akkor az első még jobban tetszett volna. A 3 közül még mindig az a legjobb rész szvsz.
22.
22.
nincstelen
Az első résszel nem játszottam, de második és a harmadik részt kitoltam, s mind kettő tetszett, de a kettes egy kicsit jobban. Ha kijön a hármas PC-re akkor nagyon érdekelni fog hogy, jobb lesz-e az Xbox-os verziótól, vagy sem. Amúgy nem fognak csinálni egy Kinectes Fable-t? :D
20.
20.
Nomad010
#17: Rosszul gondolod. Amekkora pénzek vannak a játék piacban nem engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy csak úgy, mindenféle védelem nélkül járkáljanak. Az meg a másik, hogy az ilyen emberkék nem nagyon járnak lábbusszal. Szerintem ha ott állna a garázsba a 30 millás Mercedes te se gyalogolnál.
18.
18.
Yagami Light
#14: A legelsővel nem játszottam, hanem csak a másodikkal meg a harmadikkal.
Egy szóval jellemezném: Dögunalom.
Attól, hogy számos alternatíva közül választhatsz, még nem lesz hiperszuper egy játék szerintem. Vannak ennél sokkal jobbak is, de valamiért még mindig ez van etalonként számon tartva. Hol van ez a játék pl. a Final Fantasy-hoz, vagy a Lost Odyssey-hez képest. Szerintem sehol. Na persze hiába mondom ezt egy olyannak, akinek tetszik a játék :)
17.
17.
adriano28
#8: hát most ugyan ugy eltom őket kapni egy sötét éjszakában őket mer gondolom nem járkálnak ezek az emberek testőrséggel
16.
16.
adriano28
#11: igen csak ezt a kezemre mondják ^.^
15.
15.
Netsu
#13: Oké,ezt a kommentet tekintse mindenki semmisnek,azt hittem,Activision hírnél vagyok... :D Fáradt vagyok,na :D
14.
14.
adriano28
#12: mondj még egy olyan játékot amiben kisgyerektől- öregember lehetsz
és kiválaszthatod hogy gonosz vagy a jót szolgálod vagy netán minden2-t
am játszottál már a fable : lost chapters-el?, én azt 2.5 éve vettem meg és már 8x akaszottam ki és néha még mindig bele-bele játszogatok
13.
13.
Netsu
#11: Semmit nem jelent. Tudod,agyilag,lelkileg eléggé visszamaradottak. Ezeket nem nehéz "felülmúlni"...
12.
12.
Yagami Light
Én a mai napig nem értem, hogy ebben a játékban mégis mi olyan marhára különleges. Na ok, talán jó a története. De azon kívül? A harcrendszerében semmi érdekes nincs, sőt egyenesen dög unalom. A grafikája elavult, méghozzá nem is kicsit. A hangulata nem több az átlagosnál. Azt elfogadom, hogy valakinek tetszik a játék, de azt nem értem, hogy minek agyon ajnározni, mikor a történeten kívül egy kalap szart nem ér a játék. Igazságtalanság van itt az hétszentség.
11.
11.
SLi
#9: nem, csak felnőtt emberek ;)
egyébként ez a "mondás" Cro Cop védjegye volt anno, "jobb láb kórház, bal láb temető"
10.
10.
caleb007
Vajh' miféle csodaremek másolásvédelemmel bohóckodhatnak?
9.
9.
Netsu
#8: Mert kik ők? Valamiféle félistenek?
8.
8.
freezbeee
#1: Igazad lehet :D
#3: Ezzel most kb annyit értél el hogy röhögtem egy jót. Kevés vagy te ahoz hogy osztogasd őket :D
7.
7.
Nomad010
5.
5.
huszti
4.
4.
vytros
#3: B*zmeg öcsém már tisztára beszarhattak tőled.
3.
3.
adriano28
kapják be a f4sz0m4t azt, ha vmit megígérnek azt adják is kifele ne csak buziskodjanak vele hanem csináljanak vmit, mer ha elmek oda ott xbox nem marad csak pc, itt a városomban mindenki ismeri sőt már ha meglátnak mondják is a mondásomat, a " bal kezem a kórház, a jobb pedig a temető" :):@
2.
2.
Skyer
Igyekezhetnének igazán az elkészítésével...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...