Mass Effect 2 - PS3-as launch trailer

  • Írta: InGen
  • 2011. január 13.
  • Videó
Link másolása
Napok kérdése, és megjelenik a PlayStation 3-as Mass Effect 2, ami persze egy újabb lehetőséget jelentett a Bioware-nek arra, hogy kiadjon még egy előzetest. Már szinte annyira várjuk a játék PS3-as portját, mintha egy teljesen új játék lenne. Hihetetlen.

Szinte elképesztő, hogy egy-egy ilyen előzetessel mennyire fel tudják csigázni még az olyan játékosokat is, akik már többször végignyomták a Mass Effect 2-t. Valószínűleg nem véletlenül választottátok az év játékának a Bioware sci-fi RPG-jét, ráadásul a PS3-as verzió minderre még rápakol egy lapáttal.

37.
37.
drat576
#36: ja, de mindenki a demo alapján vásárol
36.
36.
Tyebeca
Engem nem fogott meg a játék PC-n sem úgyhogy nem is fogom erőltetni a PS3 verziót de azt tudom hogy demo és végtermék közt oltári külömbség is lehet. Szóval meg kell várni a végleges verziót aztán majd kiderűűűűűűl.
35.
35.
hakydakillah
33. kössz az infót, még szerencse, hogy adtak ki demót :-)
34.
34.
drat576
#33: a trailer képén még Shaperd is vicsorít mérgében :)
33.
33.
Ca$h
#32: Akkor ezzel se nagyon tegyél próbát, szinte folyamatosan megy alulról felfelé egy frissítési vonal, és ráadásul még szaggat is... pedig hihetetlenül gyönyörű... :/
32.
32.
hakydakillah
31. hát az engem is tutira idegesítene. Képtelen vagyok olyan játékkal játszani, ami egy picit is szaggat, az nálam lerombol mindent, ami pozitív.
31.
31.
Ca$h
#29: Ez rendben van, de boxon tükörsimán fut a játék, minden akadozás nélkül, nem kéne a szépség oltárán feláldozni az élvezhetőséget... :( Ezen kívül velem együtt sokan lesznek akik emiatt nem veszik meg a PS3-as verziót, már akinek mindkét konzolja van ugyebár...
30.
30.
hakydakillah
29. mondjuk boxon is volt már játékom, ami nem futott valami szépen, de miután hdd-re tettem, nem volt semmi gondom.
29.
29.
Brundle
#24: Nem kell magyaráznom semmit,amit írtam az tény. Szép is lenne ha lenne különbség a képek között.Ha neked szaggat akkor másnak is nyugodj meg. Én nem vittem végig a demot mert csak a grafra voltam kíváncsi, de nem futott persze olyan szépen mint pc-n, és az első átvezetőnél tényleg nem volt vmi folyamatos. De ezen már nem kell csodálkozni ,sok konzol játék még a 30 fpst sem éri el sajnos és itt nem tudsz mit csinálni ,nem fejlesztheted a géped mint pc-n :) : pl ott a Castlevania : vmikor 16 fpsre is leesik (boxon is).
28.
28.
coderman
#24: Nekem is slimem van, és bizony szaggat a demo. Nem olyan gáz mint az Enslaved, de néha beakad, és egyáltalán nem látom szebbnek mint amilyen PC-n volt.
26.
26.
Ca$h
#25: Egyet értünk ...
25.
25.
lac15
#24: Nekem slimem van. (régen volt fat ps3am is)
Én személy szerint nem találkoztam szaggatással, bár a képfrissítés tényleg nem volt az igazi. Valahogy nem fogott meg ez a játék, pedig az első részt kipörgettem pc-n. Nekem az AC brotherhoodnál voltak problémáim. Valahogy nem erre számítottam mikor újra ps3 vásárlására adtam a fejem, Enyhén szólva akadt néha a játék. Nem ártana ha megtanulnának optimalizálni is a fejlesztők.......
24.
24.
Ca$h
#23: Akkor mivel magyarazod, hogy nekem szaggatott a demo es frissitesi problemak is voltak mig masnak nem?!?
23.
23.
Brundle
#22: Minden ps3 ugyanolyan teljesítményű ,nincs különbség.A slimek csak más gyártástechnológiával készülnek, így kevésbé melegszenek, de minden másban ugyanazt tudja..
22.
22.
Ca$h
#21: A boxom is megfőtt, de mindig kijavították, aztán vettem egy Halo packet, az is megfőtt és kijavították, aztán meg egy Reach limitedet, na az nem fog megfőni, de tudásban mindegyik box ugyanolyan és nincsenek szaggatási problémák a generációk között... :(((
21.
21.
Oliv3r
#20: még mindig jobb mintha már rég megfőtt volna...
nem tudom nekem szerencsére 80-as gépem van, az lett a legstrapásabb széria.
20.
20.
Ca$h
#19: Akkor lassan kezdem azt hinni, hogy komoly gondok vannak a Sonynál generációügyileg... mert a PSP-m és a PS3-am is "Fat" és egyre több gondom van a szaggatásokkal, Ghost of Sparta, Mass Effect 2... stb... :((( Ez azért egy kicsit ciki nem? Főleg, hogy a PS3-amat 129-ért a PSP-t 70-ért vettem annak idelyén... :((((
19.
19.
Oliv3r
#18: az fura nekem zökkenő mentesen futott
18.
18.
Ca$h
Hát gyerekek! Kipróbáltam a demót jöjjön egy rövid elemzés. Jópofának tartottam, hogy a beépített Shadow Broker küldetés miatt a játék elején Liara van velünk a Normandyn, ami lehetőséget ad majd arra, hogy vele is romantikázhassunk a játék során, a grafika valóban gyönyörű, főleg ha levesszük a grainy effektet, de kétlem, hogy szebb lenne mint PC-n 1600x1200-ban, főleg, hogy csak 720p a felbontása. Minezek mellett viszont csúnya képfrissítési és akadozási problémák vannak, amik rendkívül zavaróak tudnak lenni. A demót be se tudtam fejezni, mert becsukódott előttem egy ajtó amin nem volt nyitógomb, tehát nem tudtam tovább haladni.

Konklúzió: a PS3-asok kapni fognak egy teljes (DLC-kel együtt), hosszabb, szebb, tartalmasabb, de bugokkal teli Mass Effectet, ami persze jobb a semminél. Persze ez csak egy demó, de ennek kellett volna meghozni a kedvemet a vásárlásra, ami ezúttal nem fog megtörténni, inkább kitolom harmadszor is boxon, full renegade-ként...
16.
16.
JacoB
ne várjak arra hogy lesz magyarul PS3ra , igaz ? :D
15.
15.
adikas
Szerintem mivel eleve Pc-re készült és csak utólag döntöttek úgy ,hogy átírják PS3-ra így a Pc viszi,viszont PS3 gazdagodtak új tartalmakkal és ha jól tudom ők az eddigi DLC is megkapják hozzá ingyen.
14.
14.
Brundle
#12: Jó lenne ha olyan is írna aki már látta futás közben..Én pc-n vittem végig, és most szedtem le ps3 ra a demóját, direkt azért mert kíváncsi voltam az új engine-re.. És hiába fut új motorral,amivel tényleg élethűbb ,DE pc-n még mindig szebb szerintem.
12.
12.
nasario
#10: Rosszul látod :D egyértelmű hogy a Ps3-as verzió a legszebb és a legjobb......uj motor+csiszóltak az egész játékon,nem lehet ugyan olyan mint volt.De ha te így látod akkor nem értesz a videójátékokhoz :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...