Brink - a fegyverek kórusa felzendül

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 21.
  • Videó
Link másolása
Habár a Bethesda korábban egy fotorealisztikus lövöldözős játékot képzelt el a Brinkből, nagy szerencsénk, hogy nem vették ennyire komolyra a témát, így hiányzott volna belőle az egyediség. A legújabb gameplay trailer bővelkedik a szedett-vedett mordályok fülsértő dallamaiban. Kell nekünk!

A Brink dinamikus csatatereket kínál az ember alkotta lebegő városokban, a megfelelő teljesítményért XP üti a markunkat, amivel saját képességeinket fejleszthetjük, a SMART gomb segítségével pedig vége a hasonló játékokban is tapasztalt frusztrációnak, a játék tudja mit szeretnél az adott pillanatban csinálni - ugrani, vagy vetődni, csak egyetlen billentyűt kell lenyomni. A harcok közbeni célok dinamikusan változnak a meccs pillanatnyi állásától függően - mindig pontosan tudod, mit kell az adott helyzetben tenned.

A Brink bár az id Tech 4 engine-t használja, a virtuális textúrázásnak köszönhetően igen részletes karaktermodelleket és környezetet képez le előtted, szerény vasigény mellett is.

Jelen videóban a fegyvereké a főszerep. A Splash Damage még idén elhozza nekünk ezt a gyöngyszemet, mely talán a nevető harmadik lehet a Bulletstorm és a Duke Nukem Forever mellett.

22.
22.
Saskyou
Nekem ebből a videóból kicsit úgy tűnik, mintha egy realisztikusabb TF2 lenne fegyverszerkesztővel, és kevesebb humorral.
Reméljük a jobb grafikával legalább olyan jó játékélmény jön majd :D
18.
18.
vesszoman
#17
A lényeg hogy :álllllllat lessssszzzz.
17.
17.
DzsungelCsirke
#15: Összekevered a minőséget és az egyediséget. Ez a játék CoD-Battlefield grafikai vonalon haladva is remek FPS lett volna, de ezzel a kissé animációs stílussal (nevezzük a nevén: hiperrealisztika) sokkal különlegesebbé tették.
16.
16.
NECROSMOKE
Érdekes de lesznek jobb címek(nekem) Pl:KZ3
15.
15.
MZperX
"Habár a Bethesda korábban egy fotó-realisztikus lövöldözős játékot képzelt el a Brinkből, nagy szerencsénk, hogy nem vették ennyire komolyra a témát, így hiányzott volna belőle az egyediség."
Hát szerintem ha csak a grafikai jegyekkel tudnak egyedi játékot csinálni, akkor hagyják rá az egészet! Úgy értem, ha egy játék ötletes és hangulatos akkor egy fotorealisztikus graf az semmit nem ronthat az egyediségén.
14.
14.
shatterhand
#11: na ez a nextgen konzol remélem ,hogy lila ködben van még vagy kósza gondolatokban
Még ki sincs igazán használva a 2 gép.

Arról nem is beszélve,hogy a mostani árak se azok az ólcso kategóriába tartozik. Épp,hogy elkezd az ember játszani a géppel (nagy többség 2-3 éve játszik vele), erre kezdhetné temetni a gépét. Mert ,amint itt lesz a következő gép előszele onnantól kezdve minden nagy cég oda irányítja az embereit, azt 2-3 évig már csak szart kap az ember.
De lehet választani ki minek örülne: új gépnek (amire megint lehet egy vagyont költeni) vagy még sok jó játéknak.
13.
13.
hakydakillah
11. szerintem még csúszni fog a dolog... Most ha nézed kijött a Kinect + Move kombó, és most veszik ezeket a konzolokat, mint a cukrot. Ez szerintem nekik legalább 1erős évet tutira biztosít. Nekem a grafikával sincs gondom, nekem ez a szint még megfelel. Ráadásul az általam felsorolt játékok + pl. olyanok mint Shift2, Forza4, GOW3, Uncharted3, MGS... Ez a rengeteg játék még 2évre tutira elegendő lesz.
De a másik megközelítés, hogy talán a Crysis 2 lesz az első, és jó ideig az egyetlen játék, ami majd megmutatja a Pc brutális erejét, már látom a sok összehasonlító videót, amire majd a konzolok gyártóknak is reagálniuk kell...
12.
12.
laca009
biztos vétel ahogy a bulletstorm is ez a két játék ami idegbetegen jóra fog sikerülni :))) ja és a battlefield 3... a többi játék annyira nem érint meg a cod-ot már mw2 óta telibe xarom, a bodycount-ot meg nem nagyon várom mivel a black-et játszottam de nagyon unfair volt. :)
11.
11.
TEEBEEX360
Tetszetős kis játék!Tetszik nekem is!De ha már játék felsorolás is szóba jött ki mit vár,én tudjátok mit várok ebben az évben?Nextgen konzolok bejelentését!Kivi leszek hogy az E3-on lesz e ilyen!Nem egy évvel előtte szokták bejelenteni?Mert azért valljuk be már érik a generáció váltás!Annyi erő már nincs egyik gépbe sem!Szerintem!De aztán ki tudja!
10.
10.
szabovagyokk
modern warfare3 - brink - bulletstorm a sorrend o.^
8.
8.
shatterhand
már vagy 10szer megnéztem a videót
áállat lesz ez!!
6.
6.
shatterhand
végre brink hír!!!
Killzone3, socom,brink....azt se tudom mivel játszak majd hirtelen mindet egyformán akarom nyomni.
5.
5.
tjames
Ez sokkal jobban tetszik nekem, mint a bulletstorm
3.
3.
Teuton
#2: Össze akarják mosni a single- és multiplayert ahogy én tudom. Kíváncsi vagyok mi kerekedik majd ki az ötletből.
2.
2.
themagott
Tetszetős videó, mondjuk úgy tűnik mintha nem lenne benne single rész úgy meg nem tudom hogy mennyi esélye lesz. Bár az idei év legnagyobb várományosa nekem akkor is a Rage marad :)
1.
1.
hakydakillah
Ez a játék nekem rohadtul bejön. Úgy néz ki egyenlőre, hogy 2011 az FPS éve lesz :-) - Cryis2, Modern Warfare3, Bulletstorm, Bodycount, Brink, Killzone 3, Breach, Homefront.....stb
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...