Facebook és Twitter a magyar Xbox Live-on

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microsoft bejelentette, hogy mától a magyar Xbox Live-on is elérhetővé vált a Facebook és a Twitter, s ezzel megjelent a My Community csatorna is a dashboardon. A szolgáltatások nemzetközi berkekben már tiszteletüket tették a platformon, a novemberben rajtolt hazai rendszerre viszont most érkeztek meg.

A Facebook immár 2,6 millió felhasználóval rendelkezik itthon, és geek körökben népszerűnek mondható a Twitter is, ezért sokan bizonyára örömmel konstatálják majd, hogy immáron a magyar Xbox Live-on is elérhető váltak ezek a szolgáltatások.

A Microsoft ma jelentette be az azonnali indulást: a Gold-előfizetők összeköthetik a Live-profiljukat a Facebook- és Twitter-hozzáférésükkel, így a konzolon keresztül is lájkolhatunk, twittelhetünk, és megoszthatunk, sőt a Gamertaggel rendelkező ismerősöket is felkutathatjuk.

A Microsoft egy kis statisztikát is közölt a bejelentésben: a közlemény szerint a tavaly novemberben csatlakozott hat ország új játékosai eddig mintegy 3,5 millió órát töltöttek el a Live-on, és ebből 630 ezer órát multiztak valamilyen játékkal. A magyar Live-felhasználók körében a szintén novemberben bemutatkozott Call of Duty: Black Ops volt a legnépszerűbb játék.

9.
9.
kingsava
Én is kiváncsi lennék, mikor lesznek végre elérhetőek a mass effect 2 dlc-k!
8.
8.
HorvathD
Ha már ennyi minden elérhető a Magyar Live-on akkor,elérhetővé tehetnék a Mass Effect 2 DLC-it és a Cerberus Networkot.
Kissé idegesítő,hogy még egy profilt se láthatunk a játékról Live-on.
7.
7.
Mortis
2.6 millió...Az rengeteg! Terjed a gamer láz. :)
5.
5.
Hardy
Terjed a fészbúúúk. :)
4.
4.
szpal
Örömteljes hír, várjuk a további fejlődést.

#1: Non Jtagnél nincs bann veszély?
3.
3.
Yami
Jó látni, hogy lassan ugyan de folyamatosan fejlődik a magyar Live. :)

#2: Hát te nagyon eltévedtél...
1.
1.
Mathia$
Akkor mostmár nem vesztettem annyit amikor átváltottam... De sok dlc még mindig hiányozna, szerencsére erre itt a Non Jtag :P :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...