Egymillióan töltötték le a Call of Duty-paródiát

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A Bulletstorm fejlesztői nagy örömmel közölték, hogy több, mint egy millió kárörvendő játékos tisztelte meg a Duty Callst azzal, hogy letöltötték a vicces címet. Mi is csípjük a hasonló kezdeményezést, nem is csalódtunk az EA humorérzékében - az Activision azóta is mereven hallgat és nyalogatja sebeit.

"1.250.000 Duty Calls letöltés!" - olvashatjuk a fejlesztők Twitter-csatornáján, a számos hálás rajongónak pedig ajándék háttérképekkel kedveskedett a People Can Fly. A játék pont ott szúrt oda a CoD-szériának, ahol legjobban fáj: bigottan arra utal, hogy mennyire unalmas már évek óta a sorozat. Gondolunk csak a lövések után elhangzó "unalmas, unalmas" szavakra! Emlékeztetőül álljon itt felhasználónk, kukac450 végigjátszása:

A Gamekapocs olvasóinak rekeszizmát is kikezdte a Duty Calls, annak ellenére, hogy tapasztalatabb gamerek számára öt perc alatt végig lehet rajta szaladni - talán ezzel is azt sugalva, hogy a rövid kampány már annyira általános, hogy fel sem tűnik? Igazából az EA is a szívére tehetné a kezét, hiszen ősszel a Medal of Honor is sokban másolt és botrányosan rövidre sikeredett.

Aki még nem próbálta, vagy netán hosszú téli álomból ébredt: a játékot erősen ajánlott letölteni.

30.
30.
falselight
#25: én az új medal of honor-ról beszélek.
27.
27.
Kyuubi
#26: "es vegre valaki mas is eszrevete hogy az EA nagyon is hanyatlik semmit se tud felmutato az elmult evekbol......csak rokaboroket....CoD,NFS,SIMS....."
Kár hogy a CoD az Activision címe...
26.
26.
HerodPK
Istenkiralyyyyyyy:) fan action minden magabafoglalva a CoD utobbi par alkotasabol:)
meg emlexem mikorhavernal voltam ...tukon ulve tolta a cod ot ..pont a helis reszt.....mondtam szep....de azta rajottem hogy le se leht zuhanni a helirol meg minden darabot lezuztak mar es meg repul:))
aztan hazajottem es toltam 1 kis BC2... ott a feeling mikor incs hova bujni mert lebontjak a hazat rolad:)


es vegre valaki mas is eszrevete hogy az EA nagyon is hanyatlik semmit se tud felmutato az elmult evekbol......csak rokaboroket....CoD,NFS,SIMS.....
BlaBlaBLa mission Succes
25.
25.
hakydakillah
24. ezt nagyon rosszul tudod, pont fordítva... MOH1 99ben jelent meg, míg COD1 asszem 2003ban.
24.
24.
falselight
a medal of honor is egyfajta cod paródia volt, csak nem volt ennyire vicces.
23.
23.
ChainGun112
nekem a cod az 1ik kedvenc játékom, ahhoz képest szerintem ez a duty calls poénos :D a Blackről meg csak annyit hogy minden idők legjobb fps-e....szerintem : )
22.
22.
kukac450
#8: tényleg, ebben rejlik a dolog nyitja ... miért nem a multiplayert fikázzák? Vagy a játék végén a Bulletstorm-ból miért nem a multiplayert mutatják? Lehet, hogy a Battlefield jó játék, de soha nem fogom szeretni, mint pl. a CoD első részét. És egyébként most sem butul nagyon a sorozat, valami igazán jó újítást raknak bele mindig - ha mást nem is nagyon, legalább a fegyvereket megváltoztatják. Ennyi ...
21.
21.
lukaka
uncharted 2-be 4 boss harc van és csak az utolso v an elrugaszkodva a földtöl
20.
20.
hakydakillah
18. nem vagyok sértődékeny típus, örülök, hogy itt többen is kommentelnek, és meg lehet vitatni ezt a témát. :-)Tudom, nem jó példákat hoztam fel, talán a Black-et kivéve. Ott tényleg tökös katonák ellen kellett harcolni, akik lerohantak téged, ha túl sokáig bujdostál. COD-ban kész a legtöbb rész Veteran modban is, mert csak türelem kérdése az egész. Boss féleségek meg esetleg tankok, páncélozott járművek, helikopterek, páncélozott katonák formájában, akikbe jóval több kell, mint egy lövés, hamár én is Rambo vagyok, akkor ilyenekkel lehetne jobban szenvedni. Pl. COD2-ben még anno, mikor egy tankot kellett hatástalanítani, akkor a házak között a lövedékektől menekülve kellett C4-et keresni, a tankot persze katonák védték, és valahogy közel kellett férkőzni a tankhoz, mondjuk egy kis füst, és a kellő időpontban annyi lett a tanknak :-) Volt valami feeling, de a jelenlegiekben komolyan MW2ben ki kellett lőnöm egy helit, és legalább 7 drb RL volt körülöttem. Szépen beállt a heli, nem is mozgott, megnyomtam a lövés gombot, és annyi... Összehasonlítva az Uncharted 2 helis részével, amikor a heli elől menekülve mented az életed, keresed a módot, ahogy le kell szedni... Ég és a föld... Komolyan olyan volt, mint a paródiában, hogy eléd áll a katona, és lelövöd... Pontosan ez az érzésem volt.
18.
18.
kivenoko
Szerintem egy realitásra épülő játékba nehéz bossot úgy beletenni, hogy az ne abból álljon, hogy a játék elejétől a végéig a bosst kelljen kergetni... hakydakillah amiket felsoroltál, szinte mind Sci-fi vagy Fantasy játék, amikbe nem nehéz belerakni egy-egy bosst, pl robotot vagy oriás szörnyet... Nem foglalkozom olyan régóta a játékokkal, tehát lehet nincs igazam, de nekem ez a véleményem... nem bántásból írtam, félreértés ne essék...
15.
15.
gyerecske
Mondjon bárki bármit, lehet hogy kevés az újdonság az újabb részekben, lehet hogy rókabőr, de a COD akkor is nagyon jó játék.
Én minden percét élvezettel játszottam a legutóbbi résznek is, és azt hiszem ez a játék lényege, hogy szórakoztasson.
14.
14.
OLLiE
#8: Ca$h bácsinak bizony igaza van !!!
12.
12.
volkornka
Még jó hogy van single play és annak kell jónak lennie. Az a címe hogy : Call of Duty, nem pedig h lőd szét a másik fejét multiba, mert akár az is lehetne ha csak multi lenne. Címből adódóan kell storynak lennie
11.
11.
adriano28
már call of duty paródiánál tartunk ?:S ezigen
10.
10.
Apostol360
nekem bejött a kampány is :D...motorozás,meg ereszkedés....robbantgatás....időlassítás,meg a story is elég jó volt sztem....mondjuk csak 2szer toltam ki,meg néhány részt 5ször :P xDD
9.
9.
hakydakillah
8. Ez sajnos így igaz. De én nagy kalandor vagyok, szeretem a story módot, mert az valami új történettel, hangulattal tud elvarázsolni, míg a multi COD-ban jobban csak grafikában, és pályákban változik, a lényeg változatlan, pl.: mint Fifa-ban. Vannak játékok, amikhez szívesen visszatérek, mint Black, Dead Space, Vanquish, GOW, DMC… Mert ezeknél tényleg a boss harc is feldobja a hangulatot. Volt már pár boss elleni harc az életemben, ami elvett az életemből több órát, aztán mikor rájöttem a titkára, jót nevettem rajta :-)
8.
8.
Ca$h
#7: Érthető persze, de ha azt vesszük alapul, hogy egy átlagos CoD rajongó egy évben 5-6 órát tölt a single-el és olyan 20-30 napot(nettó) multival, akkor nem hinném, hogy foglalkozni kéne a kampánnyal, azon se csodálkoznék ha többé nem is lenne! Igazából minek? Úgyis mindenki csak fikázni képes, még a rajongók is!!!
7.
7.
hakydakillah
5. Multiról egy szavat nem mondtam, az változatlanul élvezhető, csak a singleből hiányzik nekem nagyon sok. Nem szeretem azt érezni egy játékban, hogy én vagyok Rambo, és az embereim is hallhatatlanok. Most játszom pl. a Modern Warfare 2vel újra, és rendszeresen azt látom, hogy a társamat lelövik, kiterül, aztán felpattan, mintha semmi se történt volna.
6.
6.
Apostol360
#5: egyet értek csak a multy számit....még BFBC2es haveromnak is nagyon bejön (nálam amikor nyomja boxon)....am jó h töltik...ingyen van xD....
5.
5.
Ca$h
#4: A CoDot a multija miatt szeretik ilyen sokan... és vén veteránként az kell hogy mondjam nem véletlenül!
4.
4.
hakydakillah
Mondjuk ezt humorral kellett venni, de ami tényleg igaz a paródiából, hogy a COD lehet bármilyen, tele lehet bugokkal, lehet nulla kihívás a játékban, az emberek veszik, mint a cukrot, az értékelések meg az egekben. Mindegyikkel játszottam, és nekem főleg a kihívás hiányzik belőle, hogy legyenek benne tényleg izzasztó részek. Ha az ember Casual szintre teszi, akkor ha akarod, egyetlen egy lövés nélkül végig lehet vinni szinte az összes COD-ot, Veterán szinten nincs egyáltalán semmilyen változás, csak annyi, hogy 1-2 lövéstől véged lesz, nehezebb az előre menetelés. Lehetnének valami izzasztó részek, valami boss félék, vagy ha rád küldenek egy helikoptert, akkor ne legyen körülötted 15 drb Rocket Launcher, hanem oldd meg valahogy… Nem kell engem félre érteni, szeretem nagyon, de örülnék valami újnak, amit remélhetőleg majd a Bulletstorm adni tud. Emlékszem anno a Black-re, a story nem volt nagy szám, de maga a játék zseniális volt, érezni lehetett, hogy mikor jön az a hullám, amikor a játék jól meg akar izzasztani, és mikor van csak a sima lövölde rész. Érezhető volt, hogy változik a nehézség, és ez nagyon bejött.
3.
3.
kukac450
köszi szépen hogy kiraktátok, erre pont nem számítottam ... feldobtátok a napomat :D :D
2.
2.
vergil14
1.
1.
tjames
Azért furi ez a káröröm!
Se a MOH alapján nincs okuk rá, se a töltényvihar eddigi videóik és a demója alapján.
Persze poénos....de majd a töltényvihar eladási statjára leszek én kíváncsi, mag utána a véleményekre.
Aztán lehet kárörvendeni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...