Red Faction: Armageddon - megvan a dátum

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 24.
  • Megjelenés
Link másolása
A THQ végre hivatalosan is bejelentette a Red Faction: Armageddon végleges megjelenési dátumát. Az új rész a folytatása lesz a Guerrillának, de csak közvetve, elvégre nem a korábbi főhőst, hanem annak unokáját irányíthatjuk majd. Vajon az Armageddon tudja überelni az előző játék sikereit?

A 2009-ben megjelent Red Faction: Guerrilla egészen jól szerepelt mind a kritikusoknál, mind pedig a kasszáknál: a játékból azóta több mint egymillió példány kelt el, ami látszólag bőven elegendő volt a THQ számára ahhoz, hogy bejelentse a folytatást. A Red Faction: Armageddon főszereplője Darius Mason, a Guerrilla központi hősének unokája lesz, aki megpróbálja helyretenni mindazt, amit nagyapja elrontott.

Az, hogy az Armageddon felül tudja-e múlni a Guerrilla eredményeit, még rejtély természetesen, de a THQ óriási pénzeket öl a játék marketingjébe, ami akár még segíthet neki. Red Faction: Battlegrounds címmel hamarosan egy arcade autós akciójáték jelenik meg a PlayStation Networkön és az Xbox Live-on, és elvileg még a játék bemutatkozása előtt elkészülhet a SyFy Channel filmadaptációja is.

A Red Faction: Armageddon az eredeti tervek szerint márciusban jelent volna meg, ám egy későbbi csúsztatás révén csak május 31-én kerülhet boltokba a játék Amerikában, míg az európai premier június 3-án várható. Az új rész az előző játékhoz hasonlóan PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra érkezik.

9.
9.
Irasalgor
Azért én kiváncsian várom, jó lesz nyár elejére természetesen a Witcherék után :D
8.
8.
Teuton
Már kíváncsian várom :D
7.
7.
Mortician
#5: Gondolom a multira gondolt.
1.
1.
Netsu
Darius... :D Ennél jobban már el sem cseszhették volna szegény nevét. :D Egyébként várós,imádtam a Guerrilla szabadságharcos feelingjét! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...