GDC 2011: Mi a helyzet a Counter-Strike 2-vel?

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Habár a Valve az idei konferencián "csak" az accountunk biztonságára kihegyezett Steam Guardot jelentette be, egy szemfüles újságíró rákérdezett arra, hogy mi a helyzet a Counter-Strike folytatásával. Gabe Newell viszont észrevehetően legyint olyan dolgokra, amik a játékosokat a legjobban érdeklik.

Dicsérendő dolog, hogy a Valve nagy figyelmet fordít adataink biztonságára, de azt vesszük észre, hogy nem igazán járnak a rajongók kedvében, hiszen sehol egy újabb infó a Half-Life 2: Episode Three-ről, de még a Counter-Strike 2-ről sem. A múlt héten San Franciscóban a Portal 2 és a DoTA 2 bemutatók után egy helyi újságíró rákérdezett a homályos foltra:

"Gabe, mi a helyzet a Counter-Strike 2 kiadásával?" - váratlan kérdés, váratlan, ámde őszinte választ akart kicsikarni, viszont Gabe csak legyintett: "Most a Portal 2 és a DoTA 2 kiadásával kell foglalkoznunk, aztán majd ráérünk aggódni a Counter-Strike 2 miatt."

Ami a legjobb az egészben, hogy semmit nem tagadott, nyítva hagyta a kiskapukat a rajongók számára.

Vajon meddig szolgálhatja még ki a nagyérdeműt a Counter-Strike: Source? Nem kéne még nyugdíjba küldeni?

27.
27.
oven
Az 1.6-os is nagyon kiraly, de ebben igazat adok, hogy mar jol jonne az ujulas es a cs.2-vel is mar foglalkozhatnanak
21.
21.
Apostol360
#20: hát én sztem meg is venném eredetibe !!mondjuk téll kellene bele egy jó adag újítás
20.
20.
Mortis
Hát már tényleg jó lenne. Én is 1.6-ozok de azt is megunja egy idő után az ember. a Source meg csak grafikai tuning volt+pályák. Kéne már valami páli fordulat.
19.
19.
Teuton
Vágják ketté az egészet, Valve-Steam és Valve Entertainment, egyik sztímel másik meg minőségi játékokat csinál ( és megadja azt is amikkel tartoznak nekünk :P )
14.
14.
danez11
#3: hát nem kéne a cod példáját követni... fölösleges évente, mert úgy is vagy elbasszák vagy full ugyan olyan lenne
12.
12.
Apostol360
#9: örök klasszikus, én kb 3 éven át cs 1.6oztam eléggé keményen(napi 2-3 óra legalább,bár ha nem volt semmi dolgom több :D )

#8. Sztem is rosszabb a source....
11.
11.
Gurren
#10: mármint ezen a videón

http://gamekapocs.hu/hir/22185/gdc_2011_bizonyitek_a_steam_guard_mukodesere
10.
10.
Gurren
#2: "Ott van a kezükben az aranyat tojó tyúk, erre ők le se szarják."

igen, ott van és STEAM-nek hívják. és ahogy a videón is látszik, nem szarják le.
5.
5.
Dízel
az ilyen team fortress meg dotaktól kiráz a hideg és értetlenkedve állok az elött h. miért nem akarják h. újra a imába foglaljuk a valve nevét.
csak eggyet kérdezek, HOL A HALF LIFE?!
4.
4.
Split
A Valve jelenleg a STEAM üzemeltetéséből több profitra tesz szert, mint magából a játékfejlesztésből, és kiadásból. Az, hogy hébe-hóba, kiadnak egy játékot, szerintem már csak passzió.
(Mellesleg nem értem, hogy egy 1.5 órányi játékidőt biztosító, rajongói modból készült kis "indie-szerű" játék hogy lehetett akkora siker. Akinek nem esett le, a Portal első részére gondolok. Szóval egész egyszerűen SEMMI nem volt benne (sztori, vagy megkapó környezet) ami indokolná a világsikerré válást, és az új rész körüli hisztériát. A végefőcím jó volt, és az az apró utalás a HL univerzumra is, de ezen kívül SEMMIVEL nem adott többet, mint egy faék-szintű puzzle játék...)
3.
3.
Scoo
Ha a Cod-ból évente tud jönni egy új rész, nem hiszem, hogy olyan rohadt nehéz lenne öt évente kiadni egy új HL-t. Valamit nagyon elcsesztek szerintem.
2.
2.
Scoo
Komolyan mondom, hogy hülyék ezek. Ott van a kezükben az aranyat tojó tyúk, erre ők le se szarják. Nem normális dolog ez. Olyan ez, mintha a Blizzard csak a wow-al foglalkozna. Ők se sietik el, de azért csak jött egy új starcraft és úton van az új diablo is.
1.
1.
shooter1234
Pedig engem is érdekelne már, hogy mikor lesz a Cs -nek valami újabb változata/folytatása.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...