SW: The Old Republic - kalandok a Taral V-n

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 16.
  • Videó
Link másolása
A PAX East 2011-en a Bioware is előszeretettel mutogatta portékáját, így már egészen közelről szemügyre vehetjük a Star Wars: The Old Republic névre keresztelt MMO-t. Szerencsére a fejlesztők nyelve is megeredt, miközben a Taral V bolygón zajló jeleneteket prezentálták.

Maelstrom Nebula rejtett mélyén, egy szigorúan titkos császári börtönben tartanak fogva egy Jedi mestert, akinek személye felbecsülhetetlen fontosságú a Köztársaság háborús erőfeszítése számára. A foglyot ki kell szabadítanunk, az erősen őrzött objektumból, ez a játékosok nemes feladata lesz. A Taral V nem új karaktereknek való, a császári seregek mindenhol megfordulnak; első lépésben hozzá kell férnünk egy régi számítógéphez, mely felfedi a börtön hollétét.

26.
26.
Mortis
A hangulat abszolút ott van. Nem is kell több. A harcrendszer megfelelő, a grafika is jó(számomra, másoknak más a véleményük). Emlékezetes játék lesz. Megéri,hogy végre elkezdjek MMO-zni. :D
25.
25.
MaxiJets
#24: az egyetlen MMO ami megfogott engem, a WoW. a játékmenet miatt...sokat gondolkoztam, h ha átültetnék valami sci-fi témába akkor mekkorát szólna. és itt is van. szerintem hülyeség 2 olyan játékot összehasonlítani aminek semmi köze nincs egymáshoz. ilyenkor mindig az jut eszembe, amit az Age of Empires 2 és a Star Wars Battlegrounds kapcsán tapasztaltam. elöbbi tetszett, jó muri volt néha játszani egy skirmish-t de hosszú távon nem kötött le. utóbbit rongyosra játszottam. nem tudom hogy készítették el, de lerí róla hogy még a kezelő felületet is egy az egyben átementék csak a skin-t cserélték le. szerintem klónnak csak akkor lehetne nevezni, ha itt is orkokkal meg trollokkal ugrabugrálnánk.
24.
24.
Hiroky
Nekem a legnagyobb bajom vele, hogy szinte félelmetesen hasonlít a WoW-ra.. perszer merítsen belőle de más MMO-k azért ennyire nem hasonlítanak rá, mint ez. Persze lehet épp ettől lesz majd sikeres.
23.
23.
Ecneb
Alig várom a tört szervereket :P
22.
22.
IceColdKillah
Remélem Kel-Dor faj lesz benne!
Kíváncsi vagyok hogy a Nagy Hiperűr Háború ill. a Mandarorian Háborúk mennyire fognak kihatni a történetre. Elvégre az egyik a kotor előtt zajlott a másik meg alatta...

Már nagyon várom a játékot! Hajrá BoiWare!
21.
21.
Berencsit
#20: jaja, a videóktol már a játékkedvem megy elfele nekem is. nem a graftol, hanem attol hogy nézhetem, de nem játszhatom. :D
20.
20.
Gabesz.
Nem videót kérünk, ha nem a játékot!:)
19.
19.
Berencsit
MMo-hoz mérve, a grafika s a helyén van. ;)
18.
18.
mdr88
A gameplay videó marha jó! Nekem nagyon bejön, alig várom, hogy a nyomathassam :D:D
16.
16.
themagott
Nem tudom engem most ezzel a videóval nagyon meg fogtag... a grafikával nincs semmi baj a rondától fényévekre van a játékmenet meg élvezhetőnek tűnik ... a hangulat is sokat dob még majd rajta sztem ... nagyon várós :)
14.
14.
Hab
#7: Miért kell mindennek a grafikáról szólnia?! Mondj egy olyan MMO-t amit olyan hű de szép, és még esetleg játszani is lehet vele mert nem lagzik az egész. Aion-t mindenki ajnározta hogy milyen szép (sztem nem az), de nagyobb tömegeknél már inkább hasonlított a dolog diavetítésre a dolog, arról nem is beszélve hogy semmi tartalma nincs az egésznek. Már én is nagyon várom hogy az MMO-k elérjék a mai single player játékok szintjét élményben (grafika, animáció, dinamikus harc), de erre még éveket kell várnunk sajnos.
Amúgy szerintem elfogadható mind a grafika és az animáció, és tök jó hogy végre nem a szövegbuborékokat kell bámulni egy mozdulatlan npc-vel.
12.
12.
MaxiJets
#11: hát az biztos hogy aki bírja az SW sagát annak elvesz majd egy pár napot az életéből...a grafika pedig teljesen a helyén van. az MMO-knál tökre nem ezen van a hangsúly. (4-es számű komment.) sokkal inkább félek attól, h nagyon sokan fognak lézerkardal futkározni ami máris hazavágja ezt a féle csapatmunkát...
11.
11.
dareal
#10: úgy tudom, hogy a játéktér közös, egyedül a bossos részek instázódnak (jelen esetben szerintem az egész taral v terület), így elkerülve, hogy egy másik group előtt vágják le a boss-t, annak meg respawn-ra kelljen várni (emlékeim szerint a vanguard-ban is volt valami ilyesmi).
jó lenne már egy béta meghívó, nagyon kipróbálnám a dolgot :)
10.
10.
MaxiJets
szerintem elég hangulatos lett, és egyáltalán nem lassú a játékmenet. csak arra leszek kíváncsi, h maga a játéktér hogyan lesz megoldva. adott egy világ és abban akkor szabadon kószálhatsz(WOW). vagy pedig az outpost-ok közötti teret egyfajta instának fogja fel a játék és innen indíthatók a missziók(GW)? mert az addig oké, h benne van ez meg ez a bolygó de akkor nemár csak egy misszió erejéig élvezhessük.
9.
9.
pjoco
#7: kimoderált üzenet
8.
8.
dareal
#7: stílusból picit vegyetek vissza.

grafika: igen, valóban lehetne szebb, a karakterek engem sem fogtak meg (a világgal nincs bajom).
jó példa erre az archage, az gyönyörű (cryengine2), ráadásul szerencsére full sandbox.
7.
7.
thernielle
#5: Nos, szerintem pedig 2011-ben várhatok sokat egy MMO-tól grafika terén. Mielőtt visszaböfögsz ilyesmiket talán nézzél körül a piacon. KOTOR-ral nem játszottam, CoD-dal sem soha a büdös életben. Szóval azt szeretném neked mondani, hogy a kennelben ugassál, hogy hova menjen vissza és ki.
Továbbra is fenntartom, hogy nagyon vártam a játékot és hónapról hónapra ment el a kedvem tőle a bemutatott videók alapján. Ettől még ez lehet egy k*rvajó játék. Csak az én életkedvem megy el tőle. Comprende?
6.
6.
dareal
nem mondom, hogy életem játéka lesz, de az biztos, hogy jó pár hónapot elleszünk a haverokkal. a guildünk már megvan (régi swg-s imp guildet visszük tovább, ronin (http://www.swtor.com/guilds/6092/ronin/roster)), illetve valószínű, hogy a juggernauts is indul köztársaság színeiben :)
5.
5.
Gorre
#4: Azért a grafikától ne várj sokat egy MMO játékban, a szerver és a felhasználók gépeinek is bírnia kell... Amúgy a Kotor még talán ennél is lassabb volt (ha nem kapcsoltad ki a körökre osztást), akkor szerinted az is unalmas, mert lassú? Menjél vissza CoD-ozni...
4.
4.
thernielle
No akkor. Most döntöttem el véglegesen, hogy nem fogok beruházni erre a játékra. Nincs az az Isten. Ronda, nem, nem is ronda, ez valami félelmetesen gyenge, a mozgástól még a kisfiam is sírva fakadna, pokolian unalmas, ugyanezt a látványt hozta a WoW is éveken keresztül... Ez lesz a Nagy Star Wars MMO? Hatalmasat csalódtam - kétszer akkorát, mint amennyire remegve vártam ezt a játékot. Úristen :(
3.
3.
Gorre
Eleinte biztos nagyok lesznek a bevételei, a rengeteg reklám és a neve miatt, csak nehogy a játékmenet miatt jusson APB sorsra...
Mondjuk videó alapján nem tűnik rossznak, no de mi van, ha egy max szintű sith egyszer csak ránkront? :O
2.
2.
pjoco
áhhhh bárcsak ingyenes lenne de ahhoz túl jó ez a játék! Vigyázz WoW mert véged van! :D
1.
1.
Kriszg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...