Nem kap gyűjtői kiadást az L.A. Noire

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 21.
  • Hír
Link másolása
A Rockstar sajnálatos tényt közölt az önjelölt nyomozók számára: nem számíthatunk Collector's Editionre az L.A. Noire-ból, amikor útjára bocsájtja a játékot májusban. A gyűjtőknek ugyan be kell érniük az alapkiadással, viszont a szorgalmas előrendelőknek nem kell lemondaniuk a prémium tartalomról.

Habár egy detektívnagyítót és egy ujjlenyomat-kereső felszerelést elviseltünk volna az L.A. Noire gyűjtői kiadásában, erre nem lesz lehetőség, mivel a Rockstar Games nem tervez speciális kiadást az ötvenes évek modortalan világába kalauzoló játékából. Bár a rajongók számára ez nem éppen jó pont, a bónusz tartalom viszont nem tűnik el nyomtalanul.

A bizonyos online üzletek előrendelői akciói keretében olyan DLC-khez férhetünk hozzá, ami nem képezi részét az alapjátéknak, s ezeket ingyen meg is kapjuk függetlenül adtól, hogy az L.A. Noire megjelenése után némi pénzmagért cserébe letölthetővé válnak azok számára is, akik az akciókban nem vesznek részt.

Az arcmimikáért felelős forradalmi MotionScan technológia első fecskéjét vonultatja fel a játék, melyben az akciórészek és az autózás mellett a bűncselekmények komoly helyszínelését és a szemtanúk, gyanúsítottak kihallgatását is mi magunk bonyolítjuk le. 

Az L.A. Noire május 20-án jelenik meg Európában, Xbox 360-ra és PS3-ra.

10.
10.
Mortis
9.
9.
Berencsit
koperatívval jó lett volna... :S
8.
8.
Beau
Kár, pedig biztos, hogy beszereztem volna... :(
7.
7.
armored death
Van már magyar rajongói oldala is a játéknak a facebookon: http://www.facebook.com/home.php#!/pages/LA-Noire-rajong%C3%B3i-oldal/158872194170838
2.
2.
Shadowkiller
Nem lesz! Szerintem az furán lenne megvalósítható...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...