Duke Nukem Forever - infók a multiplayerről

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 21.
  • Hír
Link másolása
Megannyi találgatás után végre lehullt a lepel a Duke Nukem Forever többjátékos porciójáról. Kiderült, hogy négy játékmódban vethetjük bele magunkat az online mókába, összesen nyolc játékos ámokfutását támogatja a program. Ami nem éppen sok, de legalább tömve lesz Duke bohém szellemiségével.

A Gearbox nemrégiben azt nyilatkozta, hogy a multiplayer jó kezekben van egy viszonylag szerény referenciát felmutató, kanadai csapat, a Piranha jóvoltából - a jelek szerint nem fog rossz döntésnek bizonyulni, hogy külsős brigádra bízták a játék hangsúlyos darabjának megvalósítását. Mert ugye a leszbikus csókokkal átitatott single-nek is egyszer vége szakad.

Az Official Xbox Magazine közölte le az első konkrét információkat a DNF multijáról, beleértve a játékmódokat is, melyek a Dukematch, Team Dukematch, Capture the Babe és a Hail to the King névre hallgatnak. Az első kettő alapján ugye mindenki ki tudja silabizálni, hogy kötetlen össznépi vérontást ígérnek, míg a Hail to the King voltaképpen a King of the Hillnek felel meg.

Nem bocsátkoznánk jóslásba, de legörültebb mókának a Capture the Babe néz ki, ahol vérbeli zászlórablásban vehetünk rész, csak lobogó helyett az ellenség csajait kell felkapni és a bázisunkra szállítani. Tegyük hozzá, hogy nem egyedi eset ez, a Postal 2 multijában is bigéket kellett ily módon fuvarozni. Ami viszont teljesen egyedi elképzelés, hogy a sorozatos és fárasztó hajukrászástól a lányok hajlamosak "kiborulni", ezért egy szelíd, duke-os csettintéssel le kell nyugtatnunk. Ügyes!

A multiplayerbe nyolc játékos vetheti bele magát, csapatonként 4-4 fővel, akik vagy a kék, vagy a vörös Duke-ok táborát erősíthetik.

Alapesetben tíz térkép válik elérhetővé, beleérve a régi nyugati várost, Morning Woodot, egy vegasi kaszinó által ihletet szintet, és Dukeburgert, ahol miniatűr hősök esnek egymásnak egy hatalmas világban.

A tapasztalati pontokon alapuló rendszer segítségével bárki testre szabhatja saját karakterét, olyan szteroidokat is szerezhetünk, amivel egy ütéssel halált okozhatunk, vagy irgalmatlanul gyorsan futhatunk.

A következő fegyverek már biztosan helyet kapnak a multiban: pisztoly, shotgun, ripper Chaingun, Pipebomb, rakétavető, Shrinker, Railgun, fagyasztó, Devastator és a Tripbomb, míg néhány térképen jetpackeket is az izmos hátunkra szerelhetünk.

8.
8.
Miért nem arról van szó ami az egész DN lényege, a single, a poénok, a hangulat és a babe-ek ???
7.
7.
Laykray
Pofás kis játék lesz az biztos :D
6.
6.
Shadowsomi
Hát ez a capture the babe kegyetlen lehet xD Ahogy olvastam a cikket, a lelki szemeim előtt megjlenet egy "szelíd, duke-os csettintés" az egy pici jányra. És ez a Dukeburger is mókásan hangzik ( bár lehet hogy csak csökkent értelmi képességem miatt). Eddig nem izgatott túlzottan a DNF, de ez az elvetemült multi kicsit felkeltette az érdeklődésem.
5.
5.
Berencsit
#4: hát igen, de azért haverokkal ellehet hülyülni multiban is. ;) én is keveslem azt a 8 főt. :(
4.
4.
Mortis
Senki nem a multi miatt fog játszani a DNF-rel, szóval tessék az egyjátékos kampányról részleteket csepegtetni!
3.
3.
shooter1234
Én is kevesellem a 8 főt, de a multi nem lehet rossz, biztos kipróbálom majd.
1.
1.
Klaymen
faxa (hogy tömören fogalmazzak xD)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...