Jövő héten mutatják be az új Pókember-játékot

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Aki naivan azt hitte, hogy idén nem kapunk új Pókember-játékot, tévedett, és nem is kicsit. Az Activision egyik legfontosabb aranytojástojó tyúkja a hálószövő szuperhős nevével fémjelzett sorozat, ráadásul az utóbbi évek címei nem is szerepeltek rosszul - igen, még a kritikusok is szerették őket.

Az Activisionnek 2017-ig van szerződése a Pókember-jogokra, tehát - ha nem számolunk egy esetleges hosszabbítással - addig még biztosan lesznek új Spider-Man játékok. A kiadó mára koncentráltabb stratégiával igazgatja a sorozat sorsát, elvégre ezentúl minden játékot a tavaly megjelent - és egyébként egészen jól sikerült - Spider-Man: Shattered Dimensions című epizódot fejlesztő Beenox fog elkövetni.

Így az ideit is, de erről a játékról csak jövő héten fogunk leghamarabb hallani. Április 1. és április 3. között rendezik meg az egyik legrégebbi képregényes összejövetelt, a WonderCont, ahol többek között néhány videojátéknak is szerep jut majd. Április 2-án a Marvel játékokkal foglalkozó részlegének alelnöke, TQ Jefferson, Peter David író, valamint a Pókembert szinkronizáló Josh Keaton fog előadást tartani, ahol az új Spider-Man játékról is szó esik majd, s ha minden igaz, látnivalókat is kapni fogunk.

Bár további infóink nincsenek, a megjelenést és a platformlistát már most megtippelhetjük: az új játék ősszel fog megjelenni, a létező összes platformra - mint mindig.

17.
17.
IceColdKillah
#11: A régi szép idők, mi? XD
16.
16.
Gábor36
Nekem eddig a pókember 3 játék tetszett a legjobban, utána a SD. A web of shadow-ot egy haveromnál játszottam, de nem igazán tetszett, ehet azért mert PC-n volt és nagyon akadozott nála, meg grafikai bugok is voltak. Remélem valami csvarosabb történettel állnak elő az új játékban nagyobb szabadsággal mint a SD-ben.
15.
15.
keiji maeda
nekem eddig az Ultimate Spider-Man tetszett legjobban :D bár érzésem szerint túl sok már ez a spider-man kicsit kezd need for speed lenni vagy fifa :D
14.
14.
SSJ Gábriel
13.
13.
Sarkadi
Engem a Spider-Man 2 játék óta nem igazán kötött le egyik sem,lehet,hogy azért mert kinőttem belőle,kitudja....De azért még izgatottan várom ezt a részt is. :)
12.
12.
Mortis
Na, szépen össze kell kapni magukat. Ez a dimenzióváltásos ötlet jó volt, de felemás megvalósítás. Jöhetne akár ilyen is újra, csak más helyszínekkel. Például a zombissal. :D
11.
11.
Giga0509
#1: Jajaja,szerintem is,az mindent vitt.Meg még PS1-en az 1. meg 2. rész :D
9.
9.
Richi12
nálam is inkább a prototype tetszik bár vmilyen szintem a történet ott sem volt egészen világos
remélem a második rész jobban sikerül
a spider-man sd-vel pedig csak iphoneos verziót nyomtam de az biztos h nem jött be persze gépen másabb de azért a történet ugyan az maradt szerintem
8.
8.
Gorre
Szerintem a Spider-Man: The Movies volt a legjobb, baromi hangulatos pályák és jó főellenségek voltak benne
4.
4.
kivenoko
Nekem is jobban tetszett mint ez a Shattered Dimensions... jobb a sztori is, látványra is jobb, meg nem olyan fapados volt az irányítása mind a SD-nak...
2.
2.
BTi
1.
1.
IceColdKillah
Szerintem idáig a Web of Shadows volt a legjobb....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...